Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft vil frigive Internet Explorer 8 i dag

Internet Explorer 8 skulle være den mest sikre version af browseren nogensinde. Flere pålidelige kilder siger, at Microsoft vil frigive den endelige version af Internet Explorer 8 senere i dag.

Den endelige version af browseren kommer næsten to måneder efter frigivelsen af RC1 (Release Candidate), som vi havde forventet tilbage i januar. Internet Explorer 8 forventes være i lighed med den gældende RC1, bare uden fejl og problemer. Den vil blive frigivet på 25 sprog.

Med Internet Explorer 8 håber Microsoft at lokke de brugere tilbage, der af sikkerhedsårsager er skiftet til Firefox og Chrome.

Microsoft har brugt næsten et år at udvikle Internet Explorer 8, og det er den klart mest sikre version af browseren nogensinde. En rapport, bestilt af Microsoft, placerede RC1 på første pladsen i forbindelse med at afsløre malware og mistænkeligt indhold på internettet. Forskningen blev foretaget af NSS labs og de havde medtaget Firefox (3,07), Apple Safari 3 og Google Chrome i undersøgelsen.

Microsoft vil udsende browseren via automatiske opdateringer. For dem, der ikke kan vente, forventes programmet at være til rådighed for downloads fra kl. 17 i dag fra Internet Explorers hjemmeside.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

Nintendo er klar med ny maskine

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere