Cookie- og privatlivspolitik


Kæmpe opdatering til Windows

I dag udgiver Microsoft den største Windows-opdatering i tre år. Den lukker blandt andet flere sikkerhedshuller i systemet.

Hvis din computer beder om lov til at opdatere, er det en god ide at gøre det. Microsoft udsender nemlig en af de større opdateringer i længere tid. Opdateringspakken indeholder 16 opdateringer, hvoraf ni betegnes som vigtige, mens fem betegnes som kritiske. Sidste gang Microsoft udsendte en opdatering i denne størrelse var i april 2011, hvor den indeholdt 17 opdateringer.

Opdateringerne dækker flere programmer, blandt andet Internet Explorer, der har haft en del sikkerhedshuller. Men også Office og Windows’ servere får opdateringer.

Internet Explorer er et af de programmer, der har været hårdest ramt af sikkerhedshuller, og Microsoft har siden januar lukket 161 sikkerhedshuller i den populære browser. Derfor er opdateringen til Internet Explorer en af de vigtigste i pakken.

Du skal ikke gøre noget for at hente opdateringen. Det eneste, der kræves er en internetforbindelse. Hele opdateringspakken hentes og installeres igennem Windows Update, hvis du har slået automatiske opdateringer til. Dog kræver et par af opdateringerne, at du genstarter din computer.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

Nintendo er klar med ny maskine

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere