Cookie- og privatlivspolitik


Microsoft advarer mod Windows

Supporten til Windows XP er ved at rinde ud, og det får Microsoft til at advare mod det snart forældede styresystem.

Windows XP har i mange år været en af de mest populære versioner af Microsoft-styresystemerne, men den 12 år gamle udgave af Windows synger på sidste vers. Den 8. april 2014 lukker Microsoft for supporten til XP, og det kan gøre styresystemet sårbart over for angreb fra it-kriminelle.

Microsoft opfordrer derfor de 8,5 procent af danske pc-ejere med Windows XP om at skifte styresystem, hvis de ikke skal stå som lette ofre.

”I samme øjeblik supporten stopper, vil hackere forsøge at finde nye sikkerhedshuller i XP. Får de hul igennem, så vil brugerne stå med en betydelig risiko, fordi vi ikke længere vil lukke hullerne” skriver direktør i Microsoft, Tim Rains, i et blogindlæg.

Hackere kan ifølge Tim Rains bruge fejlrettelserne fra nyere Windows-versioner som inspiration til at finde huller i XP, og det gør styresystemet udsat. Det er ikke kun Windows XP, der bliver pensioneret til april. Internet Explorer 6 vil også blive trukket tilbage, men det bruger kun 0,026 af danskerne i dag, viser tal fra Foreningen af Danske Interaktive Medier.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

Nintendo er klar med ny maskine

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere