Cookie- og privatlivspolitik


Kritik af Googles browser

Googles nye browser Chrome, som firmaet lancerede for nylig, rammes af hård kritik fra dansk sikkerhedsfirma. Google selv afviser anklagerne.

Det kom som en overraskelse for de fleste, da Google pludselig lancerede deres bud på en gratis og nytænkende browser. Den hedder Chrome og er som mange andre af Googles produkter stadig kun ude i en beta-version. Browseren adskiller sig fra andre med sin høje hastighed, det trimmede ydre og mulighed for at lukke enkelte faner, hvis hjemmesider går i baglås, i stedet for at skulle lukke hele programmet ned.

Men sikkerhedsfirmaet CSIS er kritiske over for den nye browser. De kritiserer blandt andet nogle sikkerhedshuller, som allerede er kendt og rettet i andre browsere, og dermed burde være ordnet i Chrome inden lanceringen. Samtidig rejses der kritik af, at Chrome "ringer hjem til Google". Ifølge Google selv sker dette udelukkende for at hente opdateringer til browseren - på samme måde som et antivirus-program opdaterer sig selv.

CSIS anbefaler virksomheder at vente med at anvende browseren til den ikke længere er i beta. For private har Chrome det minus, at den ikke virker i ret mange netbanker, ligesom der kan være problemer med hjemmesider, som anvender bestemte plugins.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for alle får du hele 50 GB plads til alle dine filer.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere