Cookie- og privatlivspolitik


Internet Explorer 7 voldsom populær

Det er kun en uge siden, at Microsoft lancerede Internet Explorer 7, men firmaets nye browser er allerede blevet downloadet tre millioner gange. Flere sprogversioner er lige rundt om hjørnet.

Tre millioner. Så mange brugere har været inde på Microsofts hjemmeside for at hente softwaregigantens nye browser, Internet Explorer 7. Det viser tal fra Microsoft selv. Firmaet havde ellers regnet med, at brugerne først ville begynde at downloade IE7 i november, når browseren bliver tilbudt som en automatisk opdatering via Windows Update.

Internet Explorer 7 eksisterer stadig kun i en engelsk version, men i de kommende par uger vil flere og flere nye sprogversioner blive tilgængelige. Microsoft har fokuseret meget på sikkerhedsforbedringer i udviklingen af den nye browser. Det betyder blandt andet, at popop-vinduer altid vil have en synlig URL, hvilket gør det nemmere at se, om der er forskel på popop-adressen og adressen på den web-side, man besøger. Desuden benyttes farvekoder i rød og gul som advarselssignal overfor mistænkelige web-sider.

Med en markedsandel på omkring 80 procent er Internet Explorer klart den dominerende browser på nettet.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for alle får du hele 50 GB plads til alle dine filer.

Læs mere

Det bedste gratis antivirusprogram

Det bedste gratis antivirusprogram

Vi har samlet de bedste programmer til dig, hvor der blandt andet er et fantastisk, gratis antivirus program til din telefon, du burde hente med det samme.

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere