Cookie- og privatlivspolitik


Hent det nye Windows 8.1 gratis

Windows 8.1 er landet. Hvis du allerede har Windows 8, kan du hente opdateringen helt gratis.

Den længe ventede opdatering til Windows 8 med navnet Windows 8.1 ligger nu endelig klar. Udgivelsesdatoen har Microsoft ikke officielt villet ud med før i dag, og nu ligger opdateringen altså tilgængelig i deres programbutik, Microsoft Store.

Alle, der har en computer med Windows 8, kan nu hente den nye udgave helt gratis fra deres Store, som du finder på din startskærm. Den første flise, du støder på inde i programbutikken, hedder Opdater gratis til Windows 8.1 – den klikker du på.

Derefter klikker du i øverste venstre hjørne på en lille blå knap med teksten ”Download”. Så er du godt på vej til det nye styresystem, hvor du blandt andet får flere muligheder for at designe din Startskærm, hente flere apps og dele skærmen op i flere bidder.

Man skal som altid være påpasselig med at installere nye versioner af styresystemer. Microsoft anbefaler bl.a. selv, at du tager en sikkerhedskopi af alle dine filer, inden du vælger at opdatere til 8.1.

Læs spørgsmål og svar om Windows 8.1 her

Tjek, om dit computerudstyr virker med Windows 8.1 her

Hvis du har en tidligere Windows-udgave, så skal du dog have tegnebogen op ad lommen og betale 899 kroner for Windows 8.1, mens Windows 8.1 Pro koster 1.999 kroner.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for alle får du hele 50 GB plads til alle dine filer.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere