Cookie- og privatlivspolitik


Gratis Windows 10 kommer til ny micro-computer

Den populære micro-computer, Raspberry Pi, kommer nu i en opdateret version. Raspberry Pi 2 koster kun 350 kroner og kan som noget nyt køre Windows 10.

Microsoft har annonceret at Windows 10 vil være kompatibel med Raspberry Pi 2, der blev sendt på markedet i går. Oftest kører Raspberry Pi med forskellige versioner af Linux, fx Raspberrys egen Rasperian, men senere på året kan man altså vælge at installere Windows 10 i stedet.

Raspberry Pi 2 er efterfølger til micro-computeren Raspberry Pi, der har kultagtig status blandt visse entusiaster. Den er ikke meget større end et kreditkort, men hvis man tilslutter tastatur, mus og en skærm, har man en fuldt funktionsdygtig computer.

Det oprindelige mål med Raspberry Pi var, at give alle mulighed for at lære computerkodning for en overkommelig pris, men mange computerentusiaster så hurtigt potentialet i den lille, kraftfulde computer, der fx kan bruges i streaming-løsninger til hjemmebiografen.

Microsoft har ellers været med til at støtte og udvikle en anden micro-computer, ved navn Sharks Cove, der blev markedsført som en direkte konkurrent til Raspberry Pi. Om Microsoft dropper Sharks Cove, vil tiden vise.

Læs mere om Windows 10 her.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

iPod fylder 15 år

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Nyeste

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere