Cookie- og privatlivspolitik


Gratis antivirus program til din pc og telefon

Beskyt dine oplysninger på din computer og smartphone helt gratis og sikkert. Vi tester både gratis antivirus programmer og de mest populære sikkerhedspakker, og vi viser dig, hvordan du installerer dem.

Læs om det bedste gratis antivirusprogram her

Det bedste gratis virus program til computeren
Komputer for alle ville finde det bedste, gratis antivirus program mod de forskellige ondartede trusler der kan findes på nettet. Stortestvinderen Panda Free Antivirus brillerede ved at være nemt, overskueligt og mest effektivt. Du kan hente virusdræberen her og være fri for at være urolig over malware igen. I artiklen viser vi, hvordan du scanner din pc for virus og andre trusler. Du kan også se, hvordan du udnytter de bedste funktioner i antivirusprogrammet, så sikkerheden altid er i top, uden at det går ud over din pc's ydeevne.
> Hent og læs mere om Panda Free Antivirus herSikkerheden helt i top
Du kan også købe en sikkerhedspakke, hvor alle de nødvendige funktioner er samlet i ét program, og det er der mange fordele i. Vi har testet seks stærke sikkerhedspakker med antivirus, firewall, spamfilter, anti-spyware, keylogger, sikring af dine private oplysninger og mange flere nyttige redskaber. Nogle af disse betalingsprogrammer kan hjælpe med at optimere din bærbar computer, eller gemme backup et sikkert sted. Hvis du vil spendere lidt ekstra for at være på den helt sikre side, kan du læse mere om programmerne Bullguard, F-Secure, Kaspersky, McAfee, Symantec og Trend Micro lige her.
> Læs mere om sikkerhedspakkerne herGør telefonen sikker med antivirus
Har du en Android-telefon er det vigtigt at bruge et sikkerhedsprogram, og Avast er et godt et af slagsen. Med det gratis antivirus program Avast kan du både scanne smartphonens interne hukommelse og hukommelseskort, fjerne malware og virus, blokere opkald fra svindlere og meget mere.
> Fjern truslerne fra din telefon

> Læs de seneste nyheder om computersikkerhed her.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Det bedste gratis antivirusprogram

Det bedste gratis antivirusprogram

Vi har samlet de bedste programmer til dig, hvor der blandt andet er et fantastisk, gratis antivirus program til din telefon, du burde hente med det samme.

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere