Cookie- og privatlivspolitik


Google udvikler nyt styresystem

Der har længe været rygter om, at Google ville udvikle et styresystem til pc’er. Og nu er det så officielt: Google Chrome OS vil være at finde på computere fra næste år.

Google Chrome OS er først og fremmest målrettet de populære netbooks, og de første maskiner med det nye styresystem ventes i handelen i anden halvdel af 2010.

Styresystemet bliver skabt til folk, der bruger det meste af deres computertid på internettet. Ifølge Google bygger det på nøgleordene hastighed, enkelthed og sikkerhed, og det skal være muligt at starte og komme på nettet i løbet af få sekunder.

Googles først skridt i retning mod et nyt styresystem til computere, var Android, som primært er udviklet til mobiltelefoner og andre håndholdte enheder. Chrome OS er dog et helt nyt projekt, målrettet computere lige fra netbooks til kraftfulde stationære pc’er. Google oplyser, at der stadig er lang vej, før styresystemet er klar til at møde forbrugerne, og at der i høj grad er brug for hjælp fra entusiastiske programudviklere fra open source-miljøet. Chrome OS er, modsat Windows, open source, så alle i princippet kan være med til at videreudvikle programmet.
.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

Nintendo er klar med ny maskine

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere