Cookie- og privatlivspolitik


Google opfinder den selvlærende maskine

It-giganten beviser konceptet om den selvlærende computer.

I 80’er filmen Terminator bliver computer-netværket Skynet selvbevidst og ødelægger verden. Det til trods, har den selvlærende, og ikke mindst selvtænkende computer længe været alle computergeniers våde drøm.

Google er stadig langt fra en selvbevidst maskine som Skynet, men de har taget det første skridt imod en reel kunstig intelligens. Deres nye super-computer, som er baseret på hjernens opbygning, består af 16.000 processorer med over en milliard forbindelser, hvilket er langt mindre end den menneskelige hjerne, men det giver lovende resultater for fremtiden indenfor udviklingen af kunstig intelligens. For computeren kan nemlig ved egen kræft genkende katte.

Det lyder ikke voldsomt imponerende, at en computer kan genkende en kat, men når den ikke har fået nogle data omkring katte, er resultaterne helt anderledes imponerende. Softwaren har selv lært konceptet ”kat” ud fra tusindvis af billeder.

Den selvlærende computer fortsætter da også med at overraske Googles forskere efterhånden som den øger sin præcision, med at genkende ting. I løbet af kort tid har den fordoblet sin kapacitet, og computeren kan nu dobbelt så præcist skelne imellem 20.000 forskellige objekter, hvoraf ingen af dem har været programmeret ind fra starten af.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Det bedste gratis antivirusprogram

Det bedste gratis antivirusprogram

Vi har samlet de bedste programmer til dig, hvor der blandt andet er et fantastisk, gratis antivirus program til din telefon, du burde hente med det samme.

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere