Cookie- og privatlivspolitik


Firefox kæmper for at bevare vækst

Browserkrigen raser imellem Mozillas Firefox, Googles Chrome, Apple's Safari, og Microsoft's Internet Explorer. Nu offentliggør Mozilla, at Firefox 3.1 også tilbyder privat browsing.

Firefox kunne i sidste måned glæde sig over, at de have opnået 20 procent markedsandele inden for internetbrowsere. Der er heftig konkurrence, når det gælder om, at være hurtigst og bedst til at udvikle browsere. Firefox, Chrome, Safari, og Explorer kæmper om brugerne. Den nye funktion privat browsing, som vi kender fra Chrome og Safari, og som dækker over, at man kan surfe på internettet uden at efterlade spor på computeren, vil være i Internet Explorer 8, og nu kommer den også i Firefox 3.1.

"Det er meget vigtigt at bemærke, at privat browsing ikke gør det muligt at være anonym på internettet. Funktionen beskytter dig heller ikke mod spywareprogrammer, der bruger avanceret teknik til at se din online-trafik," siger Ehsan Akhgari, der er softwareudvikler på Mozilla.

"Privat browsing handler kun om at sikre, at Firefox ikke gemmer alle data på din computer, som kan bruges til at spore dine aktiviteter på internet - ikke mere, ikke mindre."

Nogle kritiske røster mener, at privat surfing-teknologi har en lang vej endnu, før den kan beskytte privatlivets fred for internetsurfere. De mener, at den slags funktioner kan dysse forbrugerne ind i en falsk tryghed.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
iPod fylder 15 år

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

Nyeste

iPod fylder 15 år

Kan du huske den? Læs historien om den ikoniske MP3-afspiller.

Læs mere

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere