Cookie- og privatlivspolitik


Firefox igen-igen

Firefox version 7 er på gaden. Det sker kort efter lanceringen af version 6, og de hyppige skift giver faktisk store problemer.

Hurtighed og udvikling lyder godt på papiret, men faktisk er der en del problemer med at være fremme i skoene med jævnlige programopdateringer. Den nye Firefox 7 byder på store hastighedsfordele i forhold til 6'eren, men størstedelen af nyhedsomtalen af browseren har faktisk hverken været fokuseret på programmets kvaliteter eller mangler, men derimod på det faktum, at den kommer så kort tid efter seneste version.

I løbet af 2011 har Mozilla lanceret hele tre nye versioner af den populære browser. Det giver problemer for virksomheder, der har svært ved at følge med og afse tid til at rulle softwaren ud til deres mange ansatte. Når Firefox 5 endelig er installeret hos alle ansatte skal man til at fortsætte forfra.

Hos Mozilla forsvarer man sig med, at browseren første og fremmest er til privatpersoner, men også almindelige pc-brugere døjer med opdateringerne. Når den nye version installeres, er der hver gang tilføjelsesprogrammer, der ikke længere fungerer med den nye version, og så skal man til at tage stilling til, om man vil droppe tilføjelserne, eller holde fast i den tidligere version af browseren. Det sidste valg kan ikke anbefales på lang sigt, da Mozilla dropper supporten af den ældre version det øjeblik, den nye kommer på gaden.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Det bedste gratis antivirusprogram

Det bedste gratis antivirusprogram

Vi har samlet de bedste programmer til dig, hvor der blandt andet er et fantastisk, gratis antivirus program til din telefon, du burde hente med det samme.

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere