Cookie- og privatlivspolitik


Endelig version af Chrome er klar

Allerede i går, fik mange brugere adgang til den færdige version af Chrome. I dag vil de 10 millioner, der har hentet betaversionen af Googles browser, automatisk få den opdateret.

Der har været 14 såkaldte betaversioner, nummer 15 er den endelige version. Det er en usædvanlig hurtig færdiggørelse af Chrome, der kun har brugt 100 dage fra den første betaversion til det resultat du kan hente i dag. Til sammenligning er Gmail stadig i beta, over fire år efter lanceringen.

En færdig version betyder ikke, at Google vil stoppe udviklingen af sin browser, som har fået en noget blandet modtagelse. Ligesom Microsoft's Internet Explorer, Mozilla Firefox og Opera, vil der sandsynligvis komme mange versioner efter denne – både testversioner og færdige produkter.

Ifølge Google, har den seneste version ændret sig meget fra sin forgænger. En række fejl er rettet, så browseren nu er halvanden gang hurtigere, og både video og lyd arbejder mere stabilt. Muligheder for indstillinger og sikkerhedsfunktioner er også væsentligt forbedret.

Nogle nye funktioner er også blevet plads til. Bogmærkefunktionen er forbedret, så folk der har mange bogmærker nu har et bedre overblik, og import og eksport af bogmærker fra andre browsere er blevet betydeligt nemmere.

Der er stadig et stykke vej, før Chrome kan siges at være på niveau med Internet Explorer, Firefox og Opera. Ifølge Cnet News arbejder Google stadig på ting, der betragtes som en selvfølge i en moderne browser: Auto-fuldførelse af teksten i navn og adresse felter og indbyggede RSS-læser er bare to eksempler.

Desværre er det kun Windows-versionen er klar. Mac-og Linux-versioner er planlagt til at ankomme senere.

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Det bedste gratis antivirusprogram

Det bedste gratis antivirusprogram

Vi har samlet de bedste programmer til dig, hvor der blandt andet er et fantastisk, gratis antivirus program til din telefon, du burde hente med det samme.

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere