Cookie- og privatlivspolitik


Brug din pc som kogebog

Det gratis kogebogsprogram Gourmet Recipe Manager kan blive en uvurderlig køkkenhjælp, når du først er kommet godt igang og har fyldt det med lækre opskrifter. Vi viser dig hvordan.

Hent artiklen > klik her

Droppe kogebøger og bruge en computer i stedet? Jo, det går fint: Du får alle opskrifterne samlet ét sted samt et væld af andre smarte funktioner.

Brug et gratis program
Ideen om at bruge pc’en i køkkenet er lige så gammel som den personlige computer selv, og der findes derfor også en masse kogebogsprogrammer. De kan alle samle og organisere en masse opskrifter, så de er lige ved hånden, når du skal bruge dem. Det er dog så populær en idé, at de fleste programmer koster penge og til gengæld leveres med en hel samling opskrifter – men de er ofte på engelsk. Så hvis du alligevel skal starte forfra og selv vil indtaste dine opskrifter, hvorfor så ikke bruge et gratis program?

Gourmet Recipe Manager er open source, dvs. helt gratis. Under motorhjelmen gemmer der sig en masse avancerede funktioner. Du kan selvfølgelig nemt indtaste dine opskrifter. Men du kan også hurtigt kopiere opskrifter fra de mange steder på nettet, der har specialiseret sig i madstof.

Gem dine opskrifter
Hvorfor så gemme opskrifter på sin computer, når de allerede ligger gratis på nettet? Hjemmesider ændrer sig og skifter adresse, og sider bliver slettet igen. Ved at have opskrifterne i din egen samling kan du tilføje noter, rette opskriften til efter din egen smag og altid være sikker på, hvor den er.

Du kan printe dine opskrifter, hvis du ikke vil stænke på den bærbare. Og programmet har også en række smarte ekstraværktøjer – for eksempel kan det skrive en indkøbsseddel eller omregne mellem forskellige måleenheder, hvis du nu har fundet en god opskrift et sted, hvor de ikke bruger vores metriske system. Kort sagt kan Gourmet Recipe Manager blive en uvurderlig køkkenhjælp samt frigøre en masse plads på hylderne, når du har brugt lidt tid på at fylde det med opskrifter på velsmagende mad. Det sidste hjælper vi dig med her.

Du finder Gourmet Recipe Manager her

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå mere internet gratis

Internet Sæt mere fart på dit internet uden at skifte til et dyrere abonnement hos din udbyder.

Læs mere

Få mere internet gratis
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

Gratis hjemmeside

Gratis hjemmeside

Internet Det er let at oprette sin egen hjemmeside. Opret en gratis hjemmeside her, ...

Få din egen hjemmeside

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Brug din pc som kogebog

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdBrug din pc som kogebog

Uden opskrifter og gode råd til madlavning er mange af os hjælpeløse foran et komfur. Men hvorfor ikke droppe de tunge bøger og bruge pc’en?

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Skriv og udgiv din egen e-bog

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSkriv og udgiv din egen e-bog

Går du med forfatterdrømme? Så se med her, hvor vi viser hvordan du skriver og udgiver din egen e-bog – helt GRATIS.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lav din egen e-bog

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdLav din egen e-bog

Hvis du har et stort dokument, du gerne vil læse på farten eller gerne vil give andre muligheden for at læse, så er en udgivelse som e-bog både nem og gratis.

Læs mere

Nyeste

Apple dømt for prisfusk!

Elektronikgiganten Apple var anklaget for prisfusk – nu skal de betale 2,6 milliarder kroner i erstatning til kunderne!

Læs mere

Rådne æbler til Apple

Apple skal betale tre milliarder kroner i bøde for, at holde priser på e-bøger kunstigt oppe.

Læs mere

E-bogen er med dig overalt

Flere og flere får øjnene op for det smarte i e-bøger. En tablet eller smartphone er alt, man behøver for at få fuld glæde af fremtidens bogformat.

Læs mere