Cookie- og privatlivspolitik


Læseheste læser e-bøger

Læser du på en e-bogslæser, når du gennem flere bøger end dem, der læser trykte bøger.

Enten sværger bogorme og læseheste i stor stil til digital læsning, eller også øger e-bogslæsere i høj grad læselysten. I hvert fald når digitale læsere igennem flere bøger end dem, som læser traditionelle bøger af papir og blæk, viser en undersøgelse af 1.000 amerikanernes læselyst foretaget af USA Today og hjemmesiden bookish.com.

Undersøgelsens 18 til 39-årige med en tablet eller e-bogslæser nåede i gennemsnit sidste år at læse 21 bøger, mens dem uden en elektronisk enhed kun læste 13 bøger i snit. Også i de ældre generationer blev der læst mere elektronisk. De adspurgte fra 40 år og opefter med en elektronisk enhed læste i gennemsnit 16 bøger, hvilket er fem flere end dem uden en tablet eller e-bogslæser.

Lige over en tredjedel af de digitale læsere svarede derudover, at de var begyndt at læse mere, efter de havde fået fingrene i en tablet eller e-bogslæser.

Den tendens bliver bakket op af en anden amerikansk undersøgelse med navnet ”Rise of E-reading”, der kom frem til, at 35 procent af dem med en e-bogslæser og 41 procent af tablet-ejerne får øget deres lyst til at læse, når det foregår digitalt.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Brug din pc som kogebog

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdBrug din pc som kogebog

Uden opskrifter og gode råd til madlavning er mange af os hjælpeløse foran et komfur. Men hvorfor ikke droppe de tunge bøger og bruge pc’en?

Læs mere

Læseheste læser e-bøger

Læseheste læser e-bøger

Læser du på en e-bogslæser, når du gennem flere bøger end dem, der læser trykte bøger.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>E-bogen er med dig overalt

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdE-bogen er med dig overalt

Flere og flere får øjnene op for det smarte i e-bøger. En tablet eller smartphone er alt, man behøver for at få fuld glæde af fremtidens bogformat.

Læs mere

Nyeste

Apple dømt for prisfusk!

Elektronikgiganten Apple var anklaget for prisfusk – nu skal de betale 2,6 milliarder kroner i erstatning til kunderne!

Læs mere

Rådne æbler til Apple

Apple skal betale tre milliarder kroner i bøde for, at holde priser på e-bøger kunstigt oppe.

Læs mere

E-bogen er med dig overalt

Flere og flere får øjnene op for det smarte i e-bøger. En tablet eller smartphone er alt, man behøver for at få fuld glæde af fremtidens bogformat.

Læs mere