Cookie- og privatlivspolitik


En nemmere, bedre og billigere bog

Salget af e-bøger fordobles hvert år og flere og flere får øjnene op for det smarte format. Langt de fleste af os ejer i forvejen en tablet eller smartphone, og man behøver faktisk ikke andet for at få fuld glæde af fremtidens bogformat.

Hent artiklen > klik her

På verdensplan fordobles salget af elektroniske bøger hvert eneste år. Det skyldes primært, at verdens største internetboghandel, Amazon, samt Apple og Google sælger e-bøger i agressiv konkurrence med både hinanden og de traditionelle boghandlere. Målet er selvfølgelig at fremme salget af netop deres e-bogslæser: Amazons Kindle, Apples iPad og iPhone og de mange forskellige andre enheder, der benytter Googles styresystem, Android. Som læser kan man heldigvis være ligeglad med platformen. Uanset om man sværger til den ene eller den anden eller allerhelst bare vil benytte sin trofaste Windows-pc, er det nemt at læse e-bøger. Og vi viser dig, hvordan du gør.

Salget af de elektroniske bøger er ikke eksploderet på samme måde i Danmark, men det er støt stigende. I Forlæggerforeningens årsrapport meldes der om en stigning fra 12 til 14 procent af det samlede bogmarked i 2014, og de tal omfatter også de fysiske butikker, der har den største andel af salget. Kigger man kun på onlineboghandlere, udgør e-bøgerne hele 21 procent af det samlede salg.

Men de tal drejer sig om omsætningen – ser man på antallet af bøger, der langes over den virtuelle disk, tegner der sig et noget andet billede. Her er onlinesalget faktisk mere end dobbelt så stort på de elektroniske bøger, og de fysiske udgør kun 44 procent af knap 1,25 millioner titler. Så der er ingen tvivl om, at vi følger den internationale trend og tager de elektroniske bøger til os.

Som tallene ovenfor antyder, tjener forlagene flest penge på bøger af papir, hvilket omvendt betyder, at du sparer penge ved at købe de elektroniske.

På de næste sider vil vi gennemgå flere fordele og funktioner ved de elektroniske bøger. Vi vil vise dig, hvordan du køber en bog i de forskellige butikker samt den bedste måde at læse den på, alt efter hvilken enhed du foretrækker at benytte til læsningen.

Alt om Office

Software Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

Alt om Office
Se alle guider

Se alle guider

Komputer for alle Hent hjælp og inspiration til brug af din pc, dine programmer eller ...

Alle guiderne

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Brug din pc som kogebog

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdBrug din pc som kogebog

Uden opskrifter og gode råd til madlavning er mange af os hjælpeløse foran et komfur. Men hvorfor ikke droppe de tunge bøger og bruge pc’en?

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>E-bogslæser eller tablet: Hvad er bedst?

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdE-bogslæser eller tablet: Hvad er bedst?

Vi tester 4 e-bogslæsere og 4 tablets for at se hvilken, der bedst erstatter den gamle papirbog?

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Læs dine e-bøger på pc’en

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdLæs dine e-bøger på pc’en

Vil du gerne læse e-bøger uden at skulle investere i en e-bogslæser eller en tablet? Så se her, hvordan du nemt kan hente bøgerne ind på din pc.

Læs mere

Nyeste

Apple dømt for prisfusk!

Elektronikgiganten Apple var anklaget for prisfusk – nu skal de betale 2,6 milliarder kroner i erstatning til kunderne!

Læs mere

Rådne æbler til Apple

Apple skal betale tre milliarder kroner i bøde for, at holde priser på e-bøger kunstigt oppe.

Læs mere

E-bogen er med dig overalt

Flere og flere får øjnene op for det smarte i e-bøger. En tablet eller smartphone er alt, man behøver for at få fuld glæde af fremtidens bogformat.

Læs mere