Cookie- og privatlivspolitik


Drop papir og læs på skærmen

E-bøgerne er fremtiden – men hvad er egentlig bedst at læse bøgerne på: en tablet, der også kan en masse andet, eller en e-bog, der holder batteri i evigheder og næsten intet vejer? Vi tjekker fire af hver slags og giver dig svar.

Hent artiklen > klik her

Selv om de endnu ikke fylder så meget af det samlede danske bogsalg, så er der ingen tvivl om, at de elektroniske bøger er fremtiden. I hvert fald hvis man spørger nogle af verdens største firmaer. Inden Apple lancerede deres storsælgende iPad, havde de i måneder kørt lastbiler fulde af bøger til deres hovedsæde, hvor de blev scannet, så iPad’en kunne komme på gaden med en indbygget og velforsynet boghandel. Google har til dato scannet mere end 20 millioner bøger, som er søgbare gennem deres søgetjeneste, og som kan hentes, hvis de ikke længere er omfattet af ophavsret. Og Amazons – verdens største butik – indtog på markedet for forbrugerelektronik skete med den lille, populære e-bogslæser Kindle. Siden er der kommet en Android-baseret tablet til (Kindle Fire), som også kan vise film og afspille musik – og alt indholdet købes selvfølgelig hos Amazon.

Danmark er på vej.

I Danmark er markedet dog stadig styret af, hvor mange bøger der er tilgængelige, og af de ganske høje danske bogpriser. Hvem gider eje verdens mest avancerede e-bogslæser, hvis der ikke er nogen bøger til den? Men forlagene udgiver flere og flere elektroniske bøger, og de rent elektroniske boghandlere vinder frem.

Man kan selvfølgelig læse sine e-bøger på sin pc, men den er lidt klodset i forhold til en bog. E-bogslæsere er perfekte til at tage med og læse i en hånd, men ikke så gode til billedbøger eller grafik. En god tablet klarer selvfølgelig det hele, men skal ofte oplades og er noget dyrere. Vi har kigget på både tablets og e-bogslæsere og giver dig et overblik over fordele og ulemper samt et bud på det bedste valg lige nu. De avancerede tablets kan generelt mere og koster derfor også mere – og det skal du selvfølgelig tage med i dine overvejelser. I denne test har vi dog vurderet dem som e-bogslæsere og altså ikke målt fx deres ydelse i spil og film.

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Skriv og udgiv din egen e-bog

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSkriv og udgiv din egen e-bog

Går du med forfatterdrømme? Så se med her, hvor vi viser hvordan du skriver og udgiver din egen e-bog – helt GRATIS.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lav din egen e-bog

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdLav din egen e-bog

Hvis du har et stort dokument, du gerne vil læse på farten eller gerne vil give andre muligheden for at læse, så er en udgivelse som e-bog både nem og gratis.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Brug din pc som kogebog

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdBrug din pc som kogebog

Uden opskrifter og gode råd til madlavning er mange af os hjælpeløse foran et komfur. Men hvorfor ikke droppe de tunge bøger og bruge pc’en?

Læs mere

Nyeste

Apple dømt for prisfusk!

Elektronikgiganten Apple var anklaget for prisfusk – nu skal de betale 2,6 milliarder kroner i erstatning til kunderne!

Læs mere

Rådne æbler til Apple

Apple skal betale tre milliarder kroner i bøde for, at holde priser på e-bøger kunstigt oppe.

Læs mere

E-bogen er med dig overalt

Flere og flere får øjnene op for det smarte i e-bøger. En tablet eller smartphone er alt, man behøver for at få fuld glæde af fremtidens bogformat.

Læs mere