Cookie- og privatlivspolitik


Send mindre billeder – helt automatisk

Billeder fra digitalkameraet er store og fylder ofte for meget til at blive vedhæftet en e-mail. Derfor er det en god idé at formindske billederne, før du sender dem videre. Nu kan du lade pc’en og et smart program klare det møjsommelige arbejde.

Hent artiklen > klik her

Selv om cirka en tredjedel af danskerne har bredbånd, der er hurtigere end 30 Mbit/s, så er vi stadig mange, der bor, hvor gamle kobberkabler sætter en urokkelig øvre grænse for hastigheden. Har du en langsom internetforbindelse, så er det typisk den hastighed, du kan sende med (upload), der halter mest. Det skyldes, at man sjældent uploader så meget, som man henter. Derfor kan et stort billede i en e-mail virkelig mærkes.

Ofte er der også en øvre grænse for størrelsen på den enkelte e-mail hos din mailudbyder, hvilket kan betyde at en mail fyldt med billeder slet ikke når igennem. Løsningen er enten at gøre billederne mindre eller sende dem enkeltvis.

Uanset grunden, så er det ofte en god idé at begrænse størrelsen på de billeder, du sender per mail. Det er alligevel sjældent, at modtageren af din mail har brug for det store billede.

Programmet Shrink Pic ligger i baggrunden og reagerer kun, hvis det opfatter, at du er ved at uploade et billede. Det virker stort set uanset hvilket mailprogram eller browser, du bruger. Shrink Pic griber ind, reducerer billedstørrelsen med op til 98 procent og indsætter det nye billede i stedet. Du mærker kun en ubetydelig pause. Bruger du en online mail-tjeneste som Gmail, er der allerede lidt ventetid, mens billedet bliver uploadet. Den tid bliver begrænset, når du i stedet sender et lille billede. Så slutresultatet er, at det i stedet går hurtigere med det nye, mindre billede.

Læs med på de næste sider og se, hvordan det smarte lille program virker.

> Hent Shrink Pic

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Et godt alternativ til Picasa

Et godt alternativ til Picasa

Google har annonceret, at de lukker billedtjenesten Picasa ned i løbet af foråret. Vi giver et bud på et program, der kan afløse Picasa på din computer.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Læg feriebilleder på din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdLæg feriebilleder på din pc

Det kan være svært at flytte billeder fra din smartphone til computeren. Vi viser dig, hvor nemt det kan gøres.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Smelt dine billeder sammen

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSmelt dine billeder sammen

Programmet FotoMorph gør muligt at smelte to billeder i en lille film.

Læs mere

Nyeste

Microsoft tager kontrol over dit kamera!

Softwaregiganten vil ind på din telefon med ny foto-app.

Læs mere

Et godt alternativ til Picasa

Google har annonceret, at de lukker billedtjenesten Picasa ned i løbet af foråret. Vi giver et bud på et program, der kan afløse Picasa på din computer.

Læs mere

Lav et flot slideshow

Brug Icecream Slideshow Maker til at producere et imponerende show.

Læs mere