Cookie- og privatlivspolitik


Reparer dine fotos nemt og hurtigt

Professionel billedbehandling er normalt tungt og besværligt og kræver en pc med store muskler. Dette program er lille, hurtigt og nemt og kan bruges til elementære fejlrettelser på en helt almindelig pc.

Hent artiklen > klik her

Det burde have været årets pletskud, dette billede af den helt særlige seværdighed eller det helt enestående øjeblik.

Men i virkeligheden sker det alt for sjældent, at vores feriebilleder og andre digitale fotos er helt perfekte, når de kommer direkte fra digitalkameraet eller mobiltelefonen. Og så har du brug for et program, med hvis hjælp du nemt kan rette op på billederne.

Alternate PicView, som vi bruger i denne artikel, har den store fordel, at det er lynhurtigt og stort set intet fylder på din pc.

Mange af de fejl eller problemer, der opstår på almindelige hobbyfotografers billeder, er de samme gang på gang, og nogle smartphones og digitale lommekameraer har da også indbygget muligheden for at rette op på fotos.

Men måske har du et kamera uden den mulighed, eller måske vil du bare gerne arbejde på den store pc-skærm frem for at prøve at se detaljer på den lille skærm på kamera eller mobil. På din pc kan du nemmere se hele billedet i god kvalitet og zoome ind på de detaljer, som du gerne vil rette op på.

Vi gennemgår i denne omgang ikke alle programmets gode funktioner. Dem er der rigtig mange af, og programmet kan for eksempel også bruges til at få et samlet overblik over alle billedmapper.

Men det springer vi over i denne omgang. I stedet vil vi koncentrere os om de fem fejl, der forekommer hyppigst, når man fotograferer. Enkelte problemer kan løses med en autofunktion, andre er du nødt til selv at justere, men det er ikke svært. Der findes mange fotoprogrammer, der ligner Alternate Pic-View, men vi har udvalgt dette program, fordi det er fuldstændig gratis, uden begrænsninger og frit for reklamer. Tilmed er programmet på dansk og fylder stort set ikke noget på din harddisk. Af samme grund er det også hurtigt til at udføre de små, men vigtige rettelser.

> Hent Alternate PicView

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Læg feriebilleder på din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdLæg feriebilleder på din pc

Det kan være svært at flytte billeder fra din smartphone til computeren. Vi viser dig, hvor nemt det kan gøres.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Sjove billedeffekter

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSjove billedeffekter

Alle har et lommekamera, og de fleste har vel også et portrætfoto, de godt kan lide. Men hvorfor præsentere billedet kedeligt og firkantet, hvis det da ikke lige skal bruges i et nyt pas? Her lærer du hvordan du kan give dine fotos en rigtig sjov effekt.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få flere Skriveborde på én gang

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå flere Skriveborde på én gang

Med programmet Dexpot kan du oprette flere Skriveborde, så det bliver nemmere at holde styr på fx de filer og programmer, du bruger til arbejde og fritid.

Læs mere

Nyeste

Microsoft tager kontrol over dit kamera!

Softwaregiganten vil ind på din telefon med ny foto-app.

Læs mere

Et godt alternativ til Picasa

Google har annonceret, at de lukker billedtjenesten Picasa ned i løbet af foråret. Vi giver et bud på et program, der kan afløse Picasa på din computer.

Læs mere

Lav et flot slideshow

Brug Icecream Slideshow Maker til at producere et imponerende show.

Læs mere