Cookie- og privatlivspolitik


Bring dine filer i sikkerhed

Vi har testet ni backupprogrammer, som alle kan tage sikkerhedskopier af dokumenter, billeder og andre vigtige filer, som ikke kan erstattes.

Hent artiklen > klik her

Mange opdager det først, når det er for sent - at de skulle have sikret sig mindst én kopi af billeder, videoklip, dokumenter, e-mails og andre filer, der ikke bare kan erstattes. Hvis den ultimate pc-katastrofe indtræffer, risikerer du at miste alt hvad der ligger på computerens harddisk.

Det er ikke noget større problem at finde og geninstallere Windows og alle de programmer, du pelejer at bruge. Det er straks værre med fx mappen af billeder, der måske rummede minder fra herlige oplevelser gennem mange år. De er tabt for evigt, hvis ikke du har taget backup af billederne og gemt dem et sikkert sted.

Et godt backupprogram hjælper dig med at gemme alle de vigtige filer - helt automatisk. Du kan lagre sikkkerhedskopierne på eksterne drev, cd'er, dvd'er, netværksdiske og på online servere via nettet. Vi har testet ni backupprogrammer, der koster fra nul kroner til godt 300 kroner.

Alt om Office

Software Bliv ekspert på Office og lær alt om Word og slideshow-programmer som PowerPoint.

Læs mere

Alt om Office
Se alle guider

Se alle guider

Komputer for alle Hent hjælp og inspiration til brug af din pc, dine programmer eller ...

Alle guiderne

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Spørgsmål og svar om keepit

Spørgsmål og svar om keepit

Keepit er nem og automatisk backup hver dag - helt enkelt. De fleste af os har i dag samlet familiealbummet og pladesamlingen på pc'en. Hvis uheldet er ude, er alle disse ting tabt - minderne og favoritnumrende - samlet sammen over mange år. Men med en god backupløsning løber du ikke længere denne risiko. Keepit er en online service 100% fokuseret på at give dig let og enkel , automatisk backup af dine vigtige filer - hver dag.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få masser af gratis lagerplads

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdFå masser af gratis lagerplads

Udnyt de gratis tilbud på nettet, der giver dig rigeligt med lagerplads til backup og deling af billeder og dokumenter.

Læs mere

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for alle får du hele 50 GB plads til alle dine filer.

Læs mere

Nyeste

Advarsel: Microsoft fjerner dine filer

Tror du, at du har 15 GB plads hos OneDrive?

Læs mere

Hvor længe holder dine data?

Ved du hvor længe dine vigtige data holder, når du fx gemmer dem på dvd, harddisk, SSD eller hukommelseskort? Læs med her, så du bevarer dine filer længst muligt.

Læs mere

Stortest af backup-programmer

Vi tester fem af verdens bedste backupprogrammer og fortæller dig, hvilke som er bedst!

Læs mere