Cookie- og privatlivspolitik


AVG Anti-Virus forbliver gratis

På trods af et misvisende popop-vindue fra AVG, er firmaets antivirus-program også gratis for private kunder efter januar 2007.

Mange af vores læsere har for nyligt set et popop-vindue fra antivirusfirmaet AVG, der siger, at gratisudgaven af programmet udløber i januar. Det betyder dog bare, at den ældre version 7.1 udgår og bliver erstattet af en splinterny version 7.5, der også er gratis. Du kan hente AVG Anti-Virus 7.5 via linket på denne side - programmet er også at finde på K-CD 01, der kommer sammen med bladet den 14. december. Husk at du skal afinstallere eventuelle ældre versioner af AVG Anti-Virus eller andre antivirusprogrammer, før du installerer den nye udgave.

Grunden til popup-vinduet fra AVG er dels, at firmaets kendte antivirus-program udkommer i en lidt større betalingsudgave i januar, dels at AVG Anti-Virus kun er gratis for helt private kunder. Mange foreninger og andre ikke-private foretagender benytter i øjeblikket gratisudgaven af AVG's antivirusprodukt - og det er den situation, AVG vil gøre opmærksom på med popop-vinduet. Men hvis du er almindelig, privat bruger er AVG Anti-Virus altså stadigvæk gratis. Også efter nytår.

> Du kan også læse mere om gratis antivirus her

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

Nintendo er klar med ny maskine

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere