Cookie- og privatlivspolitik


Seks super sommerapps

Der er rig mulighed for at gøre sommeren lidt smartere, hvad enten du skal ud og rejse eller bliver hjemme og nyder det danske sommervejr. Vi har samlet seks apps, som hjælper til en god sommer i både udlandet og i Danmark.

Rejser du udenlands, eller holder du sommerferie i det ganske danske land? Lige meget hvor du befinder dig i de lune sommermåneder, så er der masser af apps, som kan gøre sommeren smartere og mere behagelig.

I hvert nummer af Komputer for alle guider vi læserne til smarte apps, og som en gratis sommerservice har vi samlet seks gode apps til sommeren. De kan hjælpe med alt fra campingpladser til at undgå dyrt dataforbrug i udlandet.

Tegnebogen behøver du ikke finde frem, for samtlige apps er helt og aldeles gratis at hente. Under beskrivelserne af de respektive apps finder du også links til App Store og Google Play, hvor du kan hente app’en til din smartphone eller tablet.

Præcis vejrudsigt
Det meteorologiske institut i Norge har bygget en glimrende vejrudsigt-app med navnet YR.NO. Der er ganske præcis især i de nordiske lande, mens det kniber lidt mere sydpå. Bliver du hjemme i Danmark, kan du nemt og hurtigt finde vejrudsigten for en kommende sommerhusferie, eller om det er vejr til at gå i haven eller på stranden.

Hent til iOS
Hent til Android

Find en campingplads
Skal du på campingferie i Danmark, er app’en Camping Denmark et nyttigt værktøj, hvis du ikke på forhånd har bestilt den faste plads på Nørre Lyngvig Camping. App’en viser på et landkort samtlige campingpladser i Danmark, og bruger du GPS’en i din telefon, kan du nemt finde en plads i nærheden af, hvor du befinder dig.

Hent til iOS
Hent til Android

Husk solcremen
Vil du undgå at ligne en krebs efter en god omgang solbadning, kan du få hjælp fra en app. Her er der tale om to forskellige apps til iOS og Android, men begge bærer navnet Sunscreen. De minder dig om, hvornår du skal søge skygge, eller hvornår du bør smøre dig ind igen, hvilket app’en selv beregner, når du har indtastet UV-indekset, din hudtype og faktoren i din sollotion.

Hent til iOS
Hent til Android

Find rundt i lufthavnen
Lufthavne kan være forvirrende steder at finde rundt i, og det er endnu sværere at finde en god kop kaffe og et fornuftigt måltid. Gateguru indeholder kort over alverdens lufthavne, så du nemt finder den rigtige gate. Du finder derudover lister over lufthavnenes spisesteder og gode tips om fx tilbud og transport i de respektive lufthavne.

Hent til iOS
Hent til Android

Kom gratis på nettet
Er du ikke udstyret med et dataabonnement i udlandet, eller vild du gerne bare slippe for dyre dataregninger, når du rejser, så bør du hente Wi-Fi Finder. App’en kortlægger et hav af de steder, hvor du kan finde Wi-Fi hotspots, og så kan du ellers e-mails eller holde styr på stillingen i Tour de France, uden det koster dig en formue.

Hent til iOS
Hent til Android

Regn på prisen
Det kan være svært at huske, hvor meget 47,80 euro præcis svarer til, når du fx sidder på en restaurant i Sydfrankrig og skal vælge vin. Med en offline valutaomregner kan du dog regne dig frem til, om du har råd til den flaske, du har kig på, eller om du skal nøjes med en billigere drue. Det kan fx være Valuta+ til iOS eller Valuta til Android.

Hent til iOS
Hent til Android

Alt om Windows 10

Komputer for alle Få et stort 24-siders tema om Windows 10 som e-bog. Bestil Komputer for alle her, så får du et link til e-bogen via e-mail.

Læs mere

Alt om Windows 10
Følg os på facebook

Følg os på facebook

Internet På vores facebookside kan du finde et væld af sjove og nyttige opslag.

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Software Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for ...

Læs mere

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pas på: Dine apps kan være farlige!

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPas på: Dine apps kan være farlige!

Stoler du på de apps, du har installeret på telefonen? Det bør du ikke, for en del af dem beder om lov til for meget.

Læs mere

Friday låser din dør op uden nøgler

Friday låser din dør op uden nøgler

En danskdesignet, nøglefri lås har netop set dagens lys og kan forudbestilles via hjemmesiden Indiegogo.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Kend stjernerne med din smartphone

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKend stjernerne med din smartphone

Med din smartphone kan du nemt blive klogere på stjernehimlen lige oven over dig. Se stjernernes navne, planeternes positioner netop nu.

Læs mere

Nyeste

Sædbank lancerer app

Skal dit barn have grønne øjne? Sædbank lancerer app, hvor du kan finde den perfekte far.

Læs mere

Bliv en helt!

SMART: Få fjernadgang til din kammerats pc, og hjælp ham.

Læs mere

Tips til Pokémon Go

Sådan kommer du godt i gang med at spille Pokémon Go.

Læs mere