Cookie- og privatlivspolitik


3 apps, der giver dig overblik

Nogle vigtige oplysninger er gemt langt væk i din telefons indstillingsmenu. Med disse tre apps får du det hele serveret på et splitsekund.

Her får du tre apps, der virkelig kan gøre en forskel i din hverdag, og som sparer dig turen ned gennem din telefons mange menuer efter nyttige oplysninger.

Den første app er LeDo Launcher. En launcher er en app-type, der som lynhurtigt fører dig til de filer, menuer og apps, som du bruger oftest. LeDo Launcher fungerer med andre ord som en genvejsmenu, der erstatter din telefons sædvanlige startmenu. Du får blandt andet et punkt, der hedder Recent apps (senest brugte apps). Samtidig lægges de resterende apps på din telefon i logiske grupper som fx Network, Media og så videre.

Unclouded er en app til at holde styr på dine lagertjenester på nettet. Almindelige Android-brugere har typisk lagerplads hos mange forskellige tjenester, som fx Dropbox, OneDrive og Google Drive. Det gør, at det kan være svært at bevare overblikket, så mens man har pladsmangel ét sted, har man måske overskudsplads et andet sted uden at vide det. Unclouded hjælper dig med at give dig det fulde overblik.

Den smarte app Opera Max giver dig ikke blot oplysninger om dataforbruget hos dine andre apps. Du får også mulighed for at mindske dataforbruget hos populære apps som YouTube, Instagram, Netflix og så videre. Og hvordan så det? Jo, Opera Max går ind og komprimerer videoer og fotos, så datastrømmen, og dermed dit forbrug, falder.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Bliv en helt!

Bliv en helt!

SMART: Få fjernadgang til din kammerats pc, og hjælp ham.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Send sms'er fra din computer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSend sms'er fra din computer

Med MightyText installeret på din, kan du skrive og sende sms'er direkte fra din computerskærm.

Læs mere

Friday låser din dør op uden nøgler

Friday låser din dør op uden nøgler

En danskdesignet, nøglefri lås har netop set dagens lys og kan forudbestilles via hjemmesiden Indiegogo.

Læs mere

Nyeste

Sædbank lancerer app

Skal dit barn have grønne øjne? Sædbank lancerer app, hvor du kan finde den perfekte far.

Læs mere

Bliv en helt!

SMART: Få fjernadgang til din kammerats pc, og hjælp ham.

Læs mere

Tips til Pokémon Go

Sådan kommer du godt i gang med at spille Pokémon Go.

Læs mere