Cookie- og privatlivspolitik


Alt det bedste gratis til din pc

Der findes et hav af gratis goder på internettet, men det kan være svært at skelne mellem de sikre og usikre sider. Vi har samlet en gavepakke med gratis goder, så du undgår at skulle kigge hele nettet igennem for at finde de sikre.

Hent artiklen > klik her

Fonte, skrivebordsbaggrunde, e-bøger, film og meget, meget mere kan du finde helt gratis på internettet. Det kan lyde for godt til at være sandt, og det er det også i flere tilfælde. Mange sider er nemlig ulovlige eller fylder din computer med en masse ekstra filer, der enten er farlige eller i bedste fald irriterende.

De bekymringer behøver du dog ikke granske det mindste, for vi har kigget nettet igennem og fundet en masse gratis gave r til din computer. Alt fra film til skrifttyper har vi lagt på cd'en , og her giver vi dig en guide til det hele.

Så læs med og få del i Komputer for alles gratis gaveregn.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Nu kan du gemme din næste backup på nettet. Som abonnent på Komputer for alle får du hele 50 GB plads til alle dine filer.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere