Cookie- og privatlivspolitik


100 millioner bruger Explorer 7

Den syvende Explorer-browser fra Microsoft er særdeles populær på nettet. På nogle enkelte måneder er browseren allerede blevet hentet og installeret over 100 millioner gange.

Efter små seks år venten var den nye browser fra Microsoft, Internet Explorer 7, endelig klar til download før jul. Og siden da er det gået hurtigt. Ifølge Microsoft er browseren blevet installeret over 100 millioner gange på den korte tid, den har været tilgængelig på nettet. I USA bruger hver fjerde netsurfer allerede Explorer 7, viser tal fra Websidestory.com, der måler trafikken på internettet.

Microsoft har fokuseret meget på sikkerhedsforbedringer i udviklingen af dets syvende browser - ikke mindst fordi firmaet fra Seattle har fået en del kritik for manglende sikkerhed i Internet Explorer 6. Det betyder blandt andet, at popop-vinduer i Explorer 7 altid har en synlig URL, hvilket gør det nemmere at se, om der er forskel på popop-adressen og adressen på den web-side, man besøger. Denne funktion kaldes også for anti-phishing. Desuden benyttes farvekoder i rød og gul som advarselssignal overfor mistænkelige web-sider.

Du kan downloade den nye browser fra Microsoft via linket på denne side.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overtag styringen på din vens pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdOvertag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Gratis programmer

Gratis programmer

Vi har udvalgt de bedste gratis-programmer i forskellige kategorier til dig. Hent programmerne og læs vores guider til hvordan du hurtigt og nemt installerer og bruger dem.

Hent gratisprogrammer

Nintendo er klar med ny maskine

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Nyeste

Nintendo er klar med ny maskine

Link og Super Mario er tilbage!

Læs mere

Overtag styringen på din vens pc

Slip for misforståelser, når dine knap så computerkyndige kammerater skal have hjælp.

Læs mere

Slip af med skrammelprogrammer

Lug ud i de dårlige programmer på pc'en med et smart værktøj.

Læs mere