Cookie- og privatlivspolitik


Virus lever kun et døgn

Et flertal af vira har en levetid på op til 24 timer, før de erstattes af nye, eller modificerede udgaver af sig selv.

Der dukker gennemsnitligt 37.000 eksemplarer af nye viruser, orme, trojanere og lignende internet-trusler op hver eneste dag.
Men flertallet, 52 procent af dem, er kun aktive i 24 timer, før de stopper deres infektions-cyklus. Herefter bliver de inaktive og kan ligge i en slags dvale-tilstand, indtil nye varianter af den samme virus træder ind og erstatter dem, og sådan kører det så videre.

Grunden til at truslerne fungerer på den måde, ligger hos de hackere, der forsøger at profitere på deres malware, og derfor konstant forsøger at omgå forskellige antivirus-filtre eller sikkerhedsprotokoller. For at det kan lade sig gøre, er de nemlig nødt til at sikre sig, at deres kreationer ikke bliver opdaget af brugere og sikkerhedsprogrammer.

Derfor vil hackeren modificere eller ændre koden 24 timer efter at sådan en virus eller malware er sendt i kredsløb, så deres produkt kan fortsættes med at sprede sig selv, uden at blive opdaget af antivirus-programmer eller sikkerheds selskaberne.
Det er et konstant kapløb som hackerne desværre stadigvæk er ved at vinde, da sikkerhedsselskaberne er nødt til at vente indtil de får fat i malwaren, for at analysere, klassificere og bekæmpe den.
Blot endnu en grund til at være påpasselig, når du som forbruger surfer rundt på nettet.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Scan efter malware på din computer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdScan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Komplet backup af din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKomplet backup af din pc

Læs alt om, hvordan du laver den bedste backup, og hvor du skal gemme den. Lær at benytte det gratis backup-program.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Beskyt din pc mod hackere

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdBeskyt din pc mod hackere

Din computer kan på ingen tid inficeres af ondsindede programmer, hvis du besøger de forkerte hjemmesider. En firewall er et effektivt værn mod virus og malware.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere