Cookie- og privatlivspolitik


Virus angriber din udklipsholder

Et link til en farlig hjemmeside kan gemme sig i Windows’ udklipsholder, og er besværlig at slippe af med igen.

Normalt skulle man tro, at udklipsholderen var din og din alene. Men en ny virus, der kommer ind på din pc via flash-baserede reklamebannere på hjemmesider, efterlader en grim hilsen i netop udklipsholderen.

Udklipsholderen bruges som bekendt til at gemme på (ufarlige) tekstbider og lignende, som du vil kopiere ind i et dokument eller andetsteds. Men det tekststykke, som den nyopdagede virus efterlader i udklipsholderen, har to ubehagelig egenskaber. For det første indeholder det et link til en hjemmeside, hvor du risikerer at blive svindlet. For det andet er det umuligt at slette det igen, hvilket betyder, at det dukker op hver gang, du taster Ctrl + C for at kopiere et andet tekststykke ind i et dokument.

Viruseksperter har ikke nogen skræddersyet løsning på problemet, men foreslår, at du genstarter pc’en, hvis du støder på den nye type angreb.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pas på dine kodeord

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPas på dine kodeord

Alle, der har adgang til din pc, kan med et snuptag se alle de koder, du har gemt i din browser. Vi hjælper dig med at gøre din pc sikker.

Læs mere

Se dansk tv på ferien i udlandet

Se dansk tv på ferien i udlandet

Med Freedome kan du se alle de danske tv-programmer i udlandet.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere