Cookie- og privatlivspolitik


Verdens farligste hjemmesider

Internettet er en forunderlig verden med uanede mængder af viden og information. Men det kan være svært at kende forskel på de uskadelige og de farlige hjemmesider. Læs her om de værste steder på nettet, som du gør klogt i at gå i en stor bue udenom.

Hent artiklen > klik her

En aktiv internetforbindelse og en åben browser, og så ligger verden ellers for dine fødder. Men så snart du taster de tre første w’er, begiver du dig også ud på en farefuld færd, for internettet er stopfyldt med lumsk indhold, der forsøger at spolere dine fornøjelser. Sider med alt fra virus til falske formularer, som har til formål at stjæle dine kreditkortoplysninger, findes i overflod, og de kan være uhyre svære at skelne fra de uskyldige sider. It-kriminelle bliver desuden konstant dygtigere til at skjule deres fupnumre, og derfor er der i dag også en vis fare for, at du kan blive inficeret med virus på ellers uskyldige sider. Bagmændene kan nemlig kortvarigt erstatte et link på en hjemmeside, så du ender med at downloade en virus i stedet for den nye skrivebordsbaggrund, du prøvede at hente. Der er dog bestemte sider, du til enhver tid bør holde dig fra, fordi de er kendt for at være risikable og udgøre en trussel mod sikkerheden på din pc. Den ulykke vil vi gerne skåne dig for, og derfor har vi her udarbejdet en liste over de 10 farligste typer af hjemmesider, internettet gemmer på.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek om hjemmesiden er sikker

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek om hjemmesiden er sikker

Med en ny og effektiv tjeneste på nettet, kan du lynhurtigt tjekke enhver hjemmeside for farer.

Læs mere

Se dansk tv på ferien i udlandet

Se dansk tv på ferien i udlandet

Med Freedome kan du se alle de danske tv-programmer i udlandet.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere