Cookie- og privatlivspolitik


Undgå internettets trusler

Internettet er en fantastisk opfindelse og et spændende tidsfordriv. Læs med her og se, hvordan du styrer uden om de værste oplevelser på nettet.

Hent artiklen > klik her

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan du undgår internettets trusler.

Internettet er overalt. Vi læser nyheder, køber ind, finder kærester og skriver breve. Vi får styr på økonomien, tjekker vores sundhed, opsporer gamle skolekammerater og meget mere. Vi er mere eller mindre på nettet hele tiden. I løbet af de to årtier, det verdensomspændende netværk har eksisteret, har det påvirket og ændret vores dagligdag fundamentalt. I dag er det faktisk svært at forestille sig et liv uden internet, som mange af os faktisk bruger langt mere tid på end tv, radio, aviser og blade. Internettet kan dog også på en dårlig dag drive dig til vanvid med drilske og irriterende småproblemer og spilde en stor del af din tid eller i værste fald udgøre en trussel mod dit privatliv og din bankkonto, hvis du er uagtsom.

Så galt går det dog de færreste, men som grundregel bør du altid have din sunde fornuft med, når du går på nettet. I denne artikel kan du blandt andet se, hvordan du holder din pc beskyttet mod internettets trusler og reparerer en internetbrowser, der hyppigt fryser fast. Og hvordan du forhindrer langsomme surfhastigheder på hjemmesider samt slipper af med en række irriterende oplevelser på nettet.


Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Beskyt din pc mod hackere

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdBeskyt din pc mod hackere

Din computer kan på ingen tid inficeres af ondsindede programmer, hvis du besøger de forkerte hjemmesider. En firewall er et effektivt værn mod virus og malware.

Læs mere

Ny virus angriber dit TV!

Ny virus angriber dit TV!

IT-kriminelle rykker ind i dagligstuen – låser dit TV og kræver løsepenge!

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere