Cookie- og privatlivspolitik


Tag programmerne med dig over alt

Lav dine egne versioner af kendte programmer - og kør dem fra en USB-nøgle uden at installere dem på pc’en.

Hent artiklen > klik her

Programmer skal da installeres! Sådan lyder vores vanetænkning, som er baseret på års erfaring med Windows og de programmer, der afvikles på styresystemet. Vi har vænnet os til, at et program skal installeres på computeren, før det fungerer efter hensigten. Så vi klikker pænt på ”Installer” og så på ”Næste”-knappen det fornødne antal gange, indtil programmet dukker op under ”Alle programmer” i startmenuen.

Men faktisk kan langt de fleste programmer skabes i en version, der ikke skal installeres. Dermed sparer du ikke blot installationsklikkene, men du får også et program, der fungerer som en hvilken som helst anden fil. Klik på programfilen, og programmet åbner. Flyt programmet fra mappe til mappe, fra harddisk til harddisk, og slet det på samme måde som alle andre filer. Det lyder næsten for enkelt til at være sandt.

Disse programmer kaldes transportable, fordi de egner sig perfekt til at have med på en USB-nøgle og bruge på fx en vens pc – vel at mærke uden at du behøver foretage ændringer på pc’en. Den rigtig gode nyhed er, at du kan lave disse transportable programmer selv. Med programmet Cameyo får du værktøjet til at omdanne et helt almindeligt program til et transportabelt. Cameyo holder øje med din pc, når du installerer det almindelige program, og skaber så sin egen version af det.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis antivirus fra AVG

Gratis antivirus fra AVG

AVG Anti-Virus Free Edition er et effektivt og gratis antivirus-program, du kan også hente gratis antivirus af programmet til din smartphone via Android Marked.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek om hjemmesiden er sikker

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek om hjemmesiden er sikker

Med en ny og effektiv tjeneste på nettet, kan du lynhurtigt tjekke enhver hjemmeside for farer.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Surf på nettet uden bekymringer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSurf på nettet uden bekymringer

Med programmet Sandboxie kan du surfe løse på nettet uden nogen form risiko for virus eller andre skadelige filer.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere