Cookie- og privatlivspolitik


Kampen mod virus spidser til

Direktøren for et af verdens største it-sikkerhedsfirmaer, erklærer at det traditionelle antivirusprogram ikke længere er nok, hvis du vil beskytte din pc.

Det er en særdeles voldsom udmelding, som direktøren for sikkerhedsgiganten Symantec, Brian Dye, er kommet med. Han siger nemlig at antivirus-programmer ikke kan beskytte din computer længere. Det står i skarp kontrast til, at han er direktør for et af verdens førende antivirus-firmaer, der blandt andet står bag det populære Norton antivirusprogram.

Udmeldingen kommer i et interview med den Amerikanske avis Wall Street Journal, Hvor Brian Dye udtaler at der er på tide at der tages nye metoder i brug, når der skal bekæmpes virus. Ifølge Brian Dye opdager antivirus-programmerne kun 45 procent af alle angreb, og det er et kæmpe problem.

Derfor mener han at der skal flere programmer til for at beskytte computeren, blandt andet programmer der går specifikt efter udvalgte virus, fx inficerede mails eller farlige hjemmesider. Ifølge ham, er det nødvendigt med flere programmer, fordi virus bliver stadig mere udspekulerede, og hele tiden finder nye måder at omgås antivirusprogrammerne på.

Her på Komputer for alle anbefaler vi stadig, at have et stærkt antivirus-program installeret, og du kan som altid læse bladet for at få de bedste programmer og nyeste anbefalinger.
> Du kan også læse mere om gratis antivirus her

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis antivirus fra AVG

Gratis antivirus fra AVG

AVG Anti-Virus Free Edition er et effektivt og gratis antivirus-program, du kan også hente gratis antivirus af programmet til din smartphone via Android Marked.

Læs mere

Sony tilbagekalder igen brandfarlige batterier

Sony tilbagekalder igen brandfarlige batterier

Hvis du har en HP, Toshiba eller Dell computer, så kan du være en af de uheldige, der har købt en bærbar pc med et brandfarligt batteri. Sony har tilbagekaldt 100.000 batterier denne gang.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek sikkerheden i din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek sikkerheden i din pc

Med et smart gratis værktøj fra Microsoft kan du nu scanne din pc for enhver sikkerhedstrussel.

Læs mere

Nyeste

Ring ALDRIG til dette nummer!

Advarsel: En falsk fejlskærm i Windows opfordrer dig til at ringe til svindlere.

Læs mere

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere