Cookie- og privatlivspolitik


Surf anonymt på nettet

Hver gang du surfer, efterlader du spor i browseren, som fortæller de næste brugere af pc’en om din adfærd på internettet. Vi viser, hvordan du undgår at sætte spor i de fem mest udbredte browsere.

Hent artiklen > klik her

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan du surfer anonymt på nettet.

Alle browsere er så venlige at huske på de hjemmesider, som du besøger, og endda præsentere dem i en fin og overskuelig oversigt, når du beder om det – men som vi viser i denne artikel, er det ganske nemt at lave om på.

Flere af browsernes huskefunktioner er egentlig ganske praktiske at have ved hånden, så du eksempelvis altid kan finde tilbage til den interessante hjemmeside, du stødte på tidligere på ugen. Men de husker som udgangspunkt alt, hvad du foretager dig, og hvis du ikke bryder dig om, at de næste brugere af pc’en med få museklik snuser rundt i din gøren og laden, gør du klogt i at skjule dine spor.

Der er masser af muligheder for at skjule sporene, du sætter i browseren. Du kan slette browserhistorikken, søgeresultater, cookies, brugernavne, adgangskoder og midlertidige internetfiler, så ingen finder ud af, hvilke sider du besøger. Men der er ingen grund til at slette hele din historik, for alle nye browsere kan nemlig nemt indstilles til at surfe anonymt.


Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis antivirus fra AVG

Gratis antivirus fra AVG

AVG Anti-Virus Free Edition er et effektivt og gratis antivirus-program, du kan også hente gratis antivirus af programmet til din smartphone via Android Marked.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek om hjemmesiden er sikker

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek om hjemmesiden er sikker

Med en ny og effektiv tjeneste på nettet, kan du lynhurtigt tjekke enhver hjemmeside for farer.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Surf på nettet uden bekymringer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSurf på nettet uden bekymringer

Med programmet Sandboxie kan du surfe løse på nettet uden nogen form risiko for virus eller andre skadelige filer.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere