Cookie- og privatlivspolitik


Styr adgangen til din pc

Nu kan du selv styre, hvem der har adgang til din pc og dine personlige dokumenter og billeder. Det kræver blot, at din Windows-brugerkonto er beskyttet med en god adgangskode.

Hent artiklen > klik her

Hvis din pc logger direkte ind i Windows, når du trykker på tænd-knappen, er den ubeskyttet og kan tilgås af hvem som helst i husstanden. Selvom du naturligvis stoler på dine familiemedlemmer kan det alligevel være rart selv at styre, hvem der har adgang til hvilke filer. Vi anbefaler, at du opretter en brugerkonto til hvert medlem af husstanden, og derefter beskytter din egen brugerkonto med en adgangskode. Så er dine personlige Windows-indstillinger sikret, ligesom du har dine internet-genveje, dokumenter og billeder for dig selv.

I denne artikel viser vi, hvordan du opretter en brugerkonto i både Windows XP, Vista, 7 og 8. Vi viser også, hvordan du opretter en disk til nulstilling af adgangskoden, som hjælper dig videre, hvis du en dag skulle glemme din adgangskode og dermed ikke længere kan få adgang til din pc. Det kræver blot en USB-nøgle, som du herefter gemmer et sikkert sted.

Skulle du være så uheldig, at du allerede har glemt koden til din brugerkonto på en gammel pc, så giver vi dig også en fantastisk værktøj, der virker som et koben, når du skal ind i Windows. Med værktøjet PCWin Recovery, som du kan hente her, kan du helt fjerne koden til din brugerkonto i Windows XP, Vista, 7 og 8.

Læs i artiklen her, hvordan du opretter en ny beskyttet brugerkonto i Windows - og hvordan du bruger værktøjet PCWin Recovery.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Scan efter malware på din computer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdScan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Test din pc-sikkerhed

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTest din pc-sikkerhed

Tag testen og find ud af, hvor sikker din pc er.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere