Cookie- og privatlivspolitik


Stensikker backup

Med et synkroniseringsprogram sikrer du dine filer bedst muligt.

Hent artiklen > klik her

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan du sikrer dine filer bedst muligt.

Bliver du svedig i håndfladerne ved tanken om at miste dine dyrebare filer? Så giver vi dig superløsningen her: Programmet Allway Sync kopierer automatisk dine filer i sikkerhed til fx en ekstern harddisk, blot et minut efter at de er oprettet eller ændret.

Videooptagelser af børnenes første usikre skridt. Billeder af brudeparret, der bliver overdænget med ris. Alle de 637 musik cd’er, du brugte otte lange uger på at lægge ind på harddisken. Ansøgninger, opgaver, rapporter, kvitteringer og elektroniske breve fra de sidste 10 år. Ja, vi kunne blive ved med at opremse filer, som du virkelig ville savne, hvis uheldet skulle være ude – men du kan tage det ganske roligt. Vi giver dig det effektive program, Allway Sync og viser, hvordan du kommer i gang med at sikkerhedskopiere dine uerstattelige filer.

Denne artikel handler om backup, men ikke backup i traditionel forstand. Allway Sync er nemlig et såkaldt synkroniseringsprogram, som nemt og hurtigt kan indstilles til at kopiere dine filer i sikkerhed, i stort set samme øjeblik du opretter dem eller ændrer på dem – på den måde har du altid dugfriske sikkerhedskopier af alle dine private filer lige ved hånden.

> Du kan hente programmet her


Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pas på dine kodeord

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPas på dine kodeord

Alle, der har adgang til din pc, kan med et snuptag se alle de koder, du har gemt i din browser. Vi hjælper dig med at gøre din pc sikker.

Læs mere

Se dansk tv på ferien i udlandet

Se dansk tv på ferien i udlandet

Med Freedome kan du se alle de danske tv-programmer i udlandet.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere