Cookie- og privatlivspolitik


Ny antivirus beskytter dig mod vennerne og tyveknægte

ESET Smart Security 6 er en ny udgave af et antivirusprogram, der har høstet hæder i den tyske AV-Test, som Komputer for alle også samarbejder med, når vi tester antivirus. Ud over den oplagte virusbeskyttelse, som vi forventer er god, så har ESET Smart Security 6 et par interessante nye funktioner.

Den ene er tyveribeskyttelse. Bliver din pc stjålet, så vil den holde øje med, hvad tyven laver, hvilke sider han besøger, tage billeder af ham med webcam og sende det hele til dig sammen med hans position. Vi har tidligere anbefalet gratisprogrammer, der gør det samme, men nu er det indbygget i din antivirus. Som en smart detalje logger du ind med en slags falsk konto, der ligner en rigtig, men ikke indeholder noget af din sensitive information – på den måde narres tyven til at bruge computeren, så den kan registrere info om ham, som kan bruges i efterforskningen.

Den anden funktion hedder ESET Social Media Scanner, som holder øje med sociale medier som Facebook og advarer dig, når venner og bekendte deler farlige links. Den kan også fortælle, hvis der er farlige links på dine venners profiler, så du kan advare dem, inden de spreder det skadelige indhold.

Hjemmeversionen af programmet koster 405 kroner.


> Du kan også læse mere om gratis antivirus her

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Scan efter malware på din computer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdScan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

Gratis antivirus fra AVG

Gratis antivirus fra AVG

AVG Anti-Virus Free Edition er et effektivt og gratis antivirus-program, du kan også hente gratis antivirus af programmet til din smartphone via Android Marked.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Rens pc’en for virus og malware

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdRens pc’en for virus og malware

Med pakken EmsiSoft Emergency Kit Scanner kan du lynhurtigt rense pc’en for virus og andet snask.

Læs mere

Nyeste

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

Hold hackerne væk fra dit netværk!

Nu kan du nemt og hurtigt se, om netværksenhederne i dit hjem er sikret mod hacking: BullGuard har lavet en gratis ”Internet of Things”-scanner

Læs mere

Gratis antivirus koster dig dyrt

Du skal være ekstra opmærksom, hvis du installerer AVG Antivirus Free. Du kommer nemlig nemt til at installere prøveversionen i stedet.

Læs mere