Cookie- og privatlivspolitik


Find malware – og fjern det!

Skadelige programmer skal ikke have lov at ødelægge din pc. Nu kan du finde og bekæmpe dem med IObit Malware Fighter.

Hent artiklen > klik her

Der er gode programmer, og der er dårlige programmer – men skillelinjen mellem dem er ikke altid lige tydelig for os almindelige pc-brugere. Derfor sker det alt for ofte, at vi får software af den skadelige slags ind på vores computer.

>Læs også: 390.000 nye malwareprogrammer opdages hver dag!

Vi lader os friste af et tilbud på nettet eller er ikke grundige nok i vores kildekritik og kommer til at klikke på et forkert link. Pludselig sidder vi med et program, der insisterer på betaling for tvivlsomme ydelser, kidnapper vores browser eller måske endda vores filer – og den slags programmer kaldes malware.

Bliv beskyttet løbende

Heldigvis kan du få hjælp til både identifikation og fjernelse med vores nye anti-malware-program til dig: IObit Malware Fighter. IObit scorer toppoint i de fleste test af anti-malware-programmer, så din computer er virkelig i de bedste hænder.


> Hent IObit Malwarefighter her


Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Sådan bruger du PatchMyPC

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSådan bruger du PatchMyPC

Det er hårdt arbejde at holde øje med alle programmer – men ikke, når PatchMyPC klarer jobbet for dig.

Læs mere

Gratis antivirus fra AVG

Gratis antivirus fra AVG

AVG Anti-Virus Free Edition er et effektivt og gratis antivirus-program, du kan også hente gratis antivirus af programmet til din smartphone via Android Marked.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Husk kun én adgangskode

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdHusk kun én adgangskode

Brug topsikre adgangskoder og slip for at huske dem med programmet LastPass.

Læs mere

Nyeste

Sådan bruger du PatchMyPC

Det er hårdt arbejde at holde øje med alle programmer – men ikke, når PatchMyPC klarer jobbet for dig.

Læs mere

Kom godt i gang med LastPass

Du angiver én kode, som fremover vil give dig adgang til alle dine tjenester på nettet.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere