Cookie- og privatlivspolitik


Pas på falske ebola-mails

Flere it-kriminelle udnytter frygten for ebola-virussen og udsender e-mails, der kan gøre din computer syg.

Frygten for sygdommen ebola går verden rundt og har været omtalt i de fleste store medier. Derfor advarer it-sikkerhedsfirmaet Symantec nu om it-kriminelle, der er begyndt at udnytte dette. De sender falske e-mails i omløb, der på skal få dig til at klikke på links, der handler om ebola-virussen.

I en af e-mailene, er der vedhæftet en falsk rapport, der skulle handle om ebola-virussen. Men hvis du åbner filen bliver din computer inficeret med virussen "Trojan.Zbot," der kan stjæle dine bankoplysninger og kodeord.

En anden e-mail bruger CNN som afsender, med historier om at ebola bruges til terrorisme. Hvis du klikker på nogle af de links, der er i e-mailen, bliver du ledt hen til en side, hvor du skal logge ind på din e-mail-konto. Du bliver herefter ledt over på CNN’s rigtige hjemmeside, men nu har de it-kriminelle log ind-oplysningerne til din e-mail-konto.

Hvis du modtager en e-mail, der handler om ebola, og du ikke stoler 100 procent på afsenderen, skal du ikke klikke på nogen links. Denne regel gælder også alle andre e-mails. Så hvis du ikke kender afsenderen eller indholdet virker mistænkeligt, og e-mailen er fyldt med links, skal den bare slettes med det samme.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
De vil skade din pc

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pas på dine kodeord

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPas på dine kodeord

Alle, der har adgang til din pc, kan med et snuptag se alle de koder, du har gemt i din browser. Vi hjælper dig med at gøre din pc sikker.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere