Cookie- og privatlivspolitik


Stor Guide: Sådan gør du din mobil mere sikker!

Vil du undgå at din telefon bliver stjålet eller hacket, så har vi sammensat en guide, der i hvert fald gør det sværere for skumle typer at få fingrene i dine vigtige data.

Hent artiklen > klik her

Smartphones er blevet en af vores vigtigste ejendele – helt oppe på side med tegnebogen. Telefonen indeholder både dine kontakter, billeder, e-mails og med mobile betalingsløsningers indmarch lagrer du nu også dine bankoplysninger på mobilen.

Det er praktisk og nemt at have det hele ved hånden, men i takt med at flere følsomme oplysninger opbevares på telefon, bliver den også et mere attraktivt mål for tyve i diverse afskygninger. Derfor er det uhyre vigtigt at sørge for, at sikkerheden er i top på din smartphone.

Når vi taler sikkerhed på smartphones, drejer det sig i virkeligheden om to forskellige ting:

For det første skal du: sikre dig imod digitale tyve, der ved hjælp af malware og andre ufine metoder vil opsnappe dine data.

For det andet skal du: sikre dig for det tilfælde, at din telefon bliver stjålet, og en tyv kan få fri adgang til at misbruge den og dine apps ved simpelthen at åbne telefonen og bruge den.

Begge scenarier er helt sandsynlige og sker tusindvis af gange hver dag, men du kan heldigvis gøre dit til, at det ikke er dine vigtige data, tyvene får fingrene i næste gang.

Hvis du følger vores guide, er du et godt stykke på vej.

> Læs meget mere om smartphonesikkerhed her


Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gør telefonen sikker med antivirus

Gør telefonen sikker med antivirus

Virus og malware bliver i stigende grad rammer i stigende grad Android-telefoner, og det er derfor en strålende ide med et antivirus-program. Avast har udviklet et, der er gratis og holder farlige filer væk fra telefonen.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Sælg sikkert din gamle smartphone

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSælg sikkert din gamle smartphone

Undgå, at andre kan få adgang til dine personlige oplysninger og misbruge dem, når du vil sælge din gamle mobiltelefon.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Undgå virus på telefon og tablet

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdUndgå virus på telefon og tablet

En virus spreder i øjeblikket skræk og rædsel på verdens Android-telefoner. Se hvordan du undgår den her.

Læs mere

Nyeste

Sådan tyverisikrer du din mobil

Se hvordan du nemt forhindrer tyven i at få adgang til de vigtige oplysninger på din mobiltelefon!

Læs mere

10 tips til en sikrere smartphone

Tyve og hackere vil have fingrene i din telefon og dine data, men du kan heldigvis gøre livet surt for dem.

Læs mere

Undgå virus på telefon og tablet

En virus spreder i øjeblikket skræk og rædsel på verdens Android-telefoner. Se hvordan du undgår den her.

Læs mere