Cookie- og privatlivspolitik


Sikker brug af Facebook

Facebook for begyndere. Få masser af glæde af Facebook – uden at give slip på hverken sikkerhed eller privatliv.

Hent artiklen > klik her

Læs meget mere om sikker brug af Facebook i artiklen

Med sine mere end 600.000.000 brugere er Facebook svær at komme uden om. Hvis Facebook var en nation, ville den således være den tredjestørste på Jorden, kun overgået af Kina og Indien.

Facebook har så stor magt, at den i stadig højere grad bruges som adgangskort til andre tjenester samt som billeddatabase og kommunikationskanal for foreninger og virksomheder. Det er alt sammen fordele, som du går glip af, hvis du ikke bruger Facebook.

Cirka halvdelen af den danske befolkning har i dag oprettet en Facebook-profil. Og tilhører du den anden halvdel, er du sandsynligvis mere end almindeligt træt af at forklare, at du ikke er med, hver gang du bliver spurgt af venner, kolleger eller af de andre forældre på skolen.

Tilhører du gruppen af Facebook-forsigtige, men dog nysgerrige, er hjælpen nær. For uanset endeløs begejstret omtale er og bliver Facebook altså bare et websted, som blot bruges af rigtig mange mennesker. Du kan vælge at bruge de dele af Facebook, som du selv har lyst til. Og du behøver hverken afsløre din fødselsdag, vægt eller skonummer over for alverden for at være med – bare læs med i denne artikel.

(Facebook ændrer løbende små indstillinger, så det er muligt, at noget ser lidt anderledes ud end i vores guide, når du logger ind)

Sikkerhed i Facebook
Sikkerheden på Facebook har været stærkt kritiseret, og med rette. Men i dag er der faktisk styr på tingene, og det er nu lige så sikkert (eller lige så usikkert) at bruge Facebook som andre webtjenester.


Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Scan efter malware på din computer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdScan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Komplet backup af din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdKomplet backup af din pc

Læs alt om, hvordan du laver den bedste backup, og hvor du skal gemme den. Lær at benytte det gratis backup-program.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek om hjemmesiden er sikker

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek om hjemmesiden er sikker

Med en ny og effektiv tjeneste på nettet, kan du lynhurtigt tjekke enhver hjemmeside for farer.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere