Cookie- og privatlivspolitik


Pirater lokker nysgerrige chattere

Cyberpirater forsøger for tiden at lokke MSN-kodeord ud af nysgerrige chattere. Det fortæller it-sikkerhedsfirmaet Trend Micro.

Vil du gerne vide, hvem der har fjernet eller blokeret dig på Messenger? Så er du ikke alene, og det udnytter it-kriminelle lige nu til at lokke MSN-kodeord ud af nysgerrige chattere. Det fortæller it-sikkerhedsfirmaet Trend Micro i en pressemedelselse.

”Formålet med tricket er helt klart at få fingrene i MSN-brugernes login-oplysninger. Når de først har fået fat i informationer, kan de fortsætte med at sende spam til kontoen eller misbruge den til andre kriminelle aktiviteter,” siger Rik Ferguson, sikkerhedsekspert, Trend Micro.

E-mailen, der lokker med, at du kan få at vide, hvem der har blokeret dig på MSN Messenger er seneste udspil fra it-kriminelle og cyberpirater. Skulle du klikke på linket i mailen, bliver du sendt videre til en login-side, hvor du bliver bedt om at indtaste din adgangskode. Men hvis du gør det, bliver din kode straks sendt videre til forbryderne, der herefter kan misbruge din MSN-konto.

Når du bruger sociale nettjenester som Messenger eller generelt bevæger sig omkring på nettet, skal du derfor være vågen. Hvis du bliver bedt om at indtaste dine personlige oplysninger og passwords, kan der være tale om en falsk login-side, som kan stjæle dine oplysninger.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
De vil skade din pc

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pas på dine kodeord

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPas på dine kodeord

Alle, der har adgang til din pc, kan med et snuptag se alle de koder, du har gemt i din browser. Vi hjælper dig med at gøre din pc sikker.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere