Cookie- og privatlivspolitik


Pas på virus fra Fyns Politi

Der florerer i øjeblikket en farlig virus, som udgiver sig for at være Fyns Politi med et pengekrav. Er du allerede inficeret, så få straks installeret et antimalware-program.

Fyns Politi har de seneste dage haft travlt med at besvare telefonopkald, efter en virus har været spil. Virussen udgiver sig for at være Fyns Politi, der har opdaget, at du laver ulovlige ting på din computer, og at den derfor bliver låst, hvis du ikke indbetaler et pengebeløb.

Virussen er en såkaldt Ukash-virus, der forsøger at lokke penge ud af folk med en inficeret pc, så den har altså intet med Fyns Politi at gøre. Der er flere måder, du kan blive smittet på, men indtil videre er de fleste pc’er blevet smittet på hjemmesider med udpræget seksuelt indhold.

Hvis Ukash allerede har gjort sit indtog på din computer, så skal du straks installere et antimalware-program og få virussen fjernet. Vi anbefaler den nyeste version af Anti-Malware fra Malwarebytes, som du kan hente gratis på internettet. Dette program skulle fjerne den ubudne gæst og gøre din computer sikker igen.

Du kan hente Anti-Malware her. Du kan også læse mere på vores forum.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Gratis antivirus fra AVG

Gratis antivirus fra AVG

AVG Anti-Virus Free Edition er et effektivt og gratis antivirus-program, du kan også hente gratis antivirus af programmet til din smartphone via Android Marked.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek om hjemmesiden er sikker

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek om hjemmesiden er sikker

Med en ny og effektiv tjeneste på nettet, kan du lynhurtigt tjekke enhver hjemmeside for farer.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Surf på nettet uden bekymringer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSurf på nettet uden bekymringer

Med programmet Sandboxie kan du surfe løse på nettet uden nogen form risiko for virus eller andre skadelige filer.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere