Cookie- og privatlivspolitik


Pas på falske e-mails fra SKAT

Så snart din årsopgørelse er klar den 14. marts, sender SKAT en mail til dig. Men pas på med at åbne den - det kan nemlig være it-kriminelle, der forsøger at lokke personfølsomme oplysninger ud af dig.

Din årsopgørelse fra SKAT ligger klar den 14. marts, og det forsøger it-kriminelle at lukrere på. Danske e-mailindbakker bliver nemlig hvert år bombarderet med falske e-mails, der umiddelbart ser ud til at være fra SKAT, men det er de altså ikke.

> Sådan ser de falske mails ud

Du bør derfor være ualmindelig påpasselige med at åbne e-mails fra SKAT i den kommende måned – og du må under ingen omstændigheder klikke på links i disse e-mails.

De falske mails kan være meget overbevisende og bruger ofte SKAT’s logo, men der er flere ting, som afslører dem:

SKAT vil aldrig bede om kreditkortoplysninger eller andre personlige oplysninger i deres e-mails. Derfor kan du være helt sikker på, at det er en fupmail, hvis du bliver bedt om at sende personlige oplysninger.Undgå fælden: Slet de falske e-mails

Komputer for alles sikkerhedseksperter anbefaler, at du helt lader være med at åbne e-mails med SKAT som afsender og i stedet logge ind på SKAT.dk. Her vil du kunne se, om din årsopgørelse er klar, eller om du eventuelt mangler at udfylde bestemte formularer.

Er du kommet til at sende personlige oplysninger, skal du straks kontakte din bank og Politiet.

> Sådan ser de falske mails ud

> Få hjælp til NemID her

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek sikkerheden i din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek sikkerheden i din pc

Med et smart gratis værktøj fra Microsoft kan du nu scanne din pc for enhver sikkerhedstrussel.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Rens pc’en for virus og malware

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdRens pc’en for virus og malware

Med pakken EmsiSoft Emergency Kit Scanner kan du lynhurtigt rense pc’en for virus og andet snask.

Læs mere

Er din pc sikker?

Er din pc sikker?

Få tjekket din computers sundhedstilstand og se, om den er i fare for at blive angrebet - ganske nemt og ganske gratis. Tjek din pc via nettet og læs vores 25 sikkerhedstips.

Tjek din pc

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere