Cookie- og privatlivspolitik


Pas på de falske advarsler

Lær at skelne mellem ægte advarsler og svindlernes raffinerede tricks. Vi vil alle gerne være så sikre som muligt, når vi bruger pc’en og færdes på nettet. Det lukrerer kriminelle på ved at narre dig til at tro, at din computer er fyldt med huller i sikkerheden.

Hent artiklen > klik her

Hent hele artiklen og læs meget mere om, hvordan du passer på de falske advarsler.

Mens du kigger på en hjemmeside om træbåde og marinaer, popper en advarsel pludselig op på skærmen: STOP, din pc er i fare! Installer Maximum Fluks Antivirus 2012 GRATIS! Det lyder måske som en behagelig løsning på et ubehageligt problem, men desværre er advarslen det rene fup og svindel.

Ved at bruge billeder, grafik og tekst, der ligner rigtige sikkerhedsprogrammer, forsøger svindlerne at narre godtroende brugere til at installere "antivirus". Straks efter installationen vil programmet melde, at din pc er fyldt med virus, og derefter vil det tage pc’en som gidsel og kræve betaling for at fjerne de opdigtede problemer. Det er sure penge at betale for ingenting.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pas på dine kodeord

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPas på dine kodeord

Alle, der har adgang til din pc, kan med et snuptag se alle de koder, du har gemt i din browser. Vi hjælper dig med at gøre din pc sikker.

Læs mere

Se dansk tv på ferien i udlandet

Se dansk tv på ferien i udlandet

Med Freedome kan du se alle de danske tv-programmer i udlandet.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere