Cookie- og privatlivspolitik


Over 98 procent har "usikre" programmer

Ifølge det danske sikkerhedsfirma Secunia er det ikke nok, at du har et antivirusprogram og en firewall. Hvis du skal kunne føle dig helt sikker, bør du ikke have "usikre" programmer liggende på din computer.

Et program er usikkert, hvis det ikke har den nyeste sikkerhedsopdatering. En undersøgelse fra Secunia viser, at meget få af os har fuldt opdaterede programmer. I alt 20.000 brugere var med i undersøgelsen. Definitionen af et "usikkert program" er, at der er en nyere version af programmet tilgængelig, der korrigerer for sårbarheder, men at brugeren endnu ikke har installeret den sikre version.

En svaghed i et program kan udnyttes af hackere til at invadere din pc, automatisk at installere trojanske heste, virus, eller at opsnuse dine private oplysninger som passwords, kreditkortoplysninger osv. Dit anti-virusprogram vil ikke beskytte dig mod de trusler, der kommer fra sårbarheder i de programmer, du allerede har installeret.

Secunia tilbyder et gratis sikkerhedsprogram til private brugere. Det giver dig mulighed for, at kortlægge, reparere og sikre de programmer, du har installeret på din computer.

”Det ser ud til, at vi har haft en temmelig god start, nye tal viser, at Secunia PSI har været installeret på mere end 850.000 pc'er på verdensplan” siger Jakob Balle fra Secunia.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek sikkerheden i din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek sikkerheden i din pc

Med et smart gratis værktøj fra Microsoft kan du nu scanne din pc for enhver sikkerhedstrussel.

Læs mere

Få et sikkert kodeord

Få et sikkert kodeord

Med disse simple tips vil det tage 180.365.000 år at bryde din kode.

Læs mere

Hvad er malware?

Hvad er malware?

Du har sikkert hørt om malware før. Men hvad er malware, og hvordan beskytter du dig mod at få det?

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere