Cookie- og privatlivspolitik


Opdater Flash med det samme

Hackere har igen fundet smuthuller i Flash Player, der ofte bruges i forbindelse med medieafspillere på nettet. Adobe udgiver derfor for anden gang i februar en uventet sikkerhedsopdatering.

Det har været en travl februar måned hos programmørerne fra Adobe. For tredje gang i denne måned udsender de en opdatering til programmet Flash Player, der bruges, når du skal se videoer på Youtube blandt andet. Denne gang har hackere fundet to smuthuller i Flash, og det er især browseren Mozilla Firefox, det er gået ud over.

Hackerne har lavet links, der ligner, at de er sendt fra Adobe Flash, men i stedet lokker brugere ind på hjemmesider, der downloader virus til deres computer. Den nye opdatering er den anden i denne måned, som ikke var planlagt, og den lukker de huller, som ellers er blevet udnyttet.

Det er sjældent, at det er en bestemt browser, der bliver angrebet, men Firefox har angiveligt været mere udsat end andre. Første januar ændrede Mozilla sikkerhedsprocedurer i browseren, så brugerne selv skal aktivere plug-in programmer som Flash. Det skulle angiveligt have gjort det nemmere at angribe lige præcis Firefox, men andre browsere kan også være udsat.

Komputer for alle anbefaler derfor, at du straks opdaterer Flash. Du henter den nyeste opdatering af Flash ved at følge dette link Adobe Flash .


Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
De vil skade din pc

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Pas på dine kodeord

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdPas på dine kodeord

Alle, der har adgang til din pc, kan med et snuptag se alle de koder, du har gemt i din browser. Vi hjælper dig med at gøre din pc sikker.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere