Cookie- og privatlivspolitik


Ny virus rammer NemID

Mere end halvdelen af danskeres konti er i fare på grund af en ny virus. Heldigvis findes der en løsning.

En ny virus er dukket frem i Danmark. Og den er specielt designet til at lænse danske kontoer, der er beskyttet med NemID, som benyttes af 3.5 millioner danskere. NETS, som står bag NemID, og Finansrådet har efter en analyse af virussen meldt ud, at der er tale om virus rettet mod NemID. Og den almindelige virusbeskyttelse på din pc ikke er nok til at undgå at blive ufrivilligt fattigere.

Virussen inficerer bankkontoen, når man besøger en virusramt webside. Og den tillader hackerne adgang til ens konto – og penge. Senest har kunder i Danske Bank fået lænset deres kontoer for op mod 700.000 kr.

Tjek om du er ramt
Sikkerhedsfirmaet CSIS har heldigvis allerede fundet en løsning. Man skal blot hente et lille program fra deres hjemmeside. Programmet scanner så computeren, og afgør om man er inficeret af den specielle virus.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Ring ALDRIG til dette nummer!

Ring ALDRIG til dette nummer!

Advarsel: En falsk fejlskærm i Windows opfordrer dig til at ringe til svindlere.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lær alt om kryptering

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdLær alt om kryptering

Hver gang du besøger en hjemmeside, benytter du dig af kryptering til at sikre, at du besøger den rette side. Læs om teknologien her.

Læs mere

Firefox er ikke så sikker endda

Firefox er ikke så sikker endda

Internet Explorers værste konkurrent har længe kunne prale af en langt bedre sikkerhed. Men nu har også ildrævs-browseren vist sig at have sårbarheder.

Læs mere

Nyeste

Ring ALDRIG til dette nummer!

Advarsel: En falsk fejlskærm i Windows opfordrer dig til at ringe til svindlere.

Læs mere

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere