Cookie- og privatlivspolitik


Ny tjeneste advarer mod dårlige netbutikker

Med den nye internettjeneste Trustpilot går du ikke galt i byen, når du handler på internettet.

Undgå ærgrelser over dårlig service fra internetbutikker, der aldrig burde have set dagens lys. Den netop lancerede tjeneste Trustpilot hejser automatisk advarselsflaget, hvis du er på vej til at fylde den virtuelle indkøbskurv i en useriøs internetbutik.

Trustpilot indsamler data fra bl.a. Forbrugerstyrelsen, Konkurrencestyrelsen, E-handelsfonden og en række ankenævn. Informationerne kombinerer Trustpilot med kritiske artikler fra flere større danske medier om bl.a. IT og tilbagemeldinger fra butikkernes kunder. Det giver en samlet bedømmelse af butikken, som vises med en farvemarkering i internetbrowseren. Med et klik på farvemarkeringen er der adgang til en detaljeret bedømmelse af butikken, tilbagemeldinger fra butikkens kunder, og information om eventuelle klagesager ved ankenævn eller offentlige instanser, som f.eks. Forbrugerrådet.

"Det er Trustpilots hensigt at give en objektiv og fair bedømmelse af de firmaer og institutioner, der tilbyder varer og serviceydelser på internettet. Vores bedømmelser er og skal være uafhængige af økonomiske interesser," heddet det i Trustpilots idégrundlag.

Trustpilot koncentrerer sig indtil videre om hjemmesider, der tilbyder varer og serviceydelser, men vil på længere sigt overvåge alle virksomheder i Danmark, der præsenterer sig selv på nettet. Sågar kritisable forhold på hospitaler kommer i søgelyset hos Trustpilot.

Der skal installeres et lille program på computeren for at få de automatiske advarsler i internetbrowseren. Alternativt kan et besøg på adressen trustpilot.dk også afsløre, om en butik er værd at handle med eller ej.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Scan efter malware på din computer

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdScan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Test din pc-sikkerhed

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTest din pc-sikkerhed

Tag testen og find ud af, hvor sikker din pc er.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere