Cookie- og privatlivspolitik


Orm i æblet

En ny virus er løs. Denne gang går den benhårdt efter iPhone- og iPad-brugere.

Hvis du har en iPhone eller iPad, skal du passe på. Der er nemlig en ny virus løs, som kun går efter apple-produkter. Virussen, der er døbt ”Wirelurker,” er den første virus, der har inficeret Apples systemer på samme måde som en almindelig virus kendt fra pc’er.

Virussen er blevet spredt fra applikationer i den ikke-autoriserede app-butik Maiyadi App Store, og ifølge det amerikanske sikkerhedsfirma Palo Alto Network, er de inficerede apps blevet hentet mere end 350.000 gange.

Når Wirelurker først er på computeren smitter den din telefon, når du slutter den til USB-porten. Nu kan virussen installere inficerede programmer og indsamle personlige data.

Indtil videre er virussen udbredt i Kina, og der er ikke meldt om nogen angreb i andre dele af verden. Men hvis du vil være sikker på at dine enheder ikke bliver inficeret, er der et par ting du kan gøre: hent aldrig apps fra tredjeparts butikker udenom den officielle App Store. Sørg for at din software altid er opdateret og lad være med at tilslutte din iPhone eller iPad til en ukendt computer, især på offentlige steder.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

Hvad er malware?

Hvad er malware?

Du har sikkert hørt om malware før. Men hvad er malware, og hvordan beskytter du dig mod at få det?

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek sikkerheden i din pc

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek sikkerheden i din pc

Med et smart gratis værktøj fra Microsoft kan du nu scanne din pc for enhver sikkerhedstrussel.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere