Cookie- og privatlivspolitik


9 steder du aldrig må klikke

Ihærdige telefonsælgere og virusinfektioner kan blive resultaterne er ét forkert klik. Vi viser, hvor du aldrig må klikke.

Hent artiklen > klik her

Ét forkert klik hjemmeside kan have omfangsrige konsekvenser for både dig og din pc. Vedholdende telefonsælgerende, genstridige virusinfektioner og hundredevis af spammails kan blive resultatet af en lemfældig klikfinger.

Du bør derfor også være opmærksom på, hvor musemarkøren befinder sig, når du klikker på venstre musetast. Her finder du tre af de steder, du aldrig må klikke.

Tomme trusler
Finder et ukendt program pludselig 379 fejl på din pc, så er der ingen grund til panik. Den angstfremkaldende meddelelse er blot et forsøg på at skræmme dig til at købe et program, som du ikke har brug for.

Selv hvis din computer er sløv, bør du slå koldt vand i blodet, for der er oftest tale om et fupnummer, hvor programmet ikke løser dit problem, men også skaber flere.

Hent i stedet et af de mange gode optimeringsprogrammer i Fordelszonen Fordelszonen

Vedhæftede filer fra ukendte afsendere
E-mails er ikke farlige i sig selv, men deres links og vedhæftede filer kan være det rene gift for din pc. Vedhæftede filer fra ukendte afsendere kan ofte indeholde den farlige ransomware, der låser dine filer og kræver løsesum for at åbne dem igen.

Du må derfor aldrig hente vedhæftede filer, når de kommer fra en afsender, som du ikke kender eller har tillid til.

Obskure datingsider
Datingsider med mere eller mindre kreative navne lokker med, at du kan finde attraktive partnere bare få kilometer fra din bopæl.

Det er gratis at oprette en profil, men det koster penge at få kontakt til andre profiler, som ifølge tjenesten besøger din profilside flittigt og sender beskeder til dig.

I langt de fleste tilfælde er de besøgende falske profiler, der skal lokke dig til at betale for et abonnement. Vi anbefaler i stedet, at du holder dig velkendte sider som Match.com, Dating.dk eller Netdating.dk, hvis du leder efter den store kærlighed på internettet.

Du kan læse om de resterende seks steder og få gode tips til at undgå fælderne i pdf-artiklen.Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Pas på SMS fra NemID

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

FARLIGE mails i omløb

FARLIGE mails i omløb

PAS PÅ! Mails fra Post Danmark kan være fra russiske IT-kriminelle, der vil afpresse dig for penge.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Sikker på nettet

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdSikker på nettet

Browseren Chromodo sørger for din sikkerhed på nettet.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Her må du aldrig klikke!

Undgå hundredevis af spammails og virusinfektioner – her er 9 steder, du aldrig må klikke.

Læs mere

Derfor gik robot amok

Microsofts robot gik amok med racistiske og stærkt diskriminerende kommentarer. Læs hvad der gik galt her.

Læs mere