Cookie- og privatlivspolitik


Nemmere beskyttelse på internettet

Google indfører et nyt ét-kliksystem, så du slipper for at skrive svært læselig tekst og tal for at bekræfte, at du ikke er en robot.

Snart kan du blive fri for de såkaldte CAPTCHA (Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart), som mange hjemmesider bruger til at bekræfte, at det rent faktisk er mennesker og ikke robotter, der bruger deres hjemmesider. CAPTCHA er de snørklede ord, bogstaver og tal, som en hjemmeside nogle gange kræver, at du indtaster, før du kan gå videre. Det gør de som et værn mod reklamer fra spamrobotter.

Men nu indfører Google en nemmere metode til bekræftelsen. Her skal du bare sætte flueben i ”I’m not a robot”, og så kan du fortsætte. I stedet for, at du selv skal sidde og indtaste bogstaver, bruger Google blandt andet din IP-adresse og registrering af musens bevægelser som bekræftelse, og det eneste, du skal gøre, er altså at klikke på en knap.

Google kalder det nye system reCAPTCHA, og det er klar til at blive indført. Det er dog de enkelte hjemmesider selv, der skal tage stilling til, om de vil bruge det. Nogle af de store hjemmesider som Wordpress og chatsiden Snapchat, har allerede indført systemet.

Overvåg dit hjem

Med et IP-kamera kan du holde øje med dit hjem direkte fra din smartphone. Få kameraet med Komputer for Alle for kun 149,50 kr.

Læs mere her

Årets bedste tilbud!

Få landets bedste pc-magasin i hele 2016. Lige nu sparer du 690 kroner, når du bestiller et årsabonnement.

Læs mere

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Komputer for alle
Mest læste
Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Sikkerhedshul: Sådan sikrer du mobilen

Det meget omtalte sikkerhedshul ”heartbleed” udgør også en risiko for smartphones og tablets. Her kan du læse, hvordan du bedst sikrer dig.

Læs mere

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.dk/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_da-DK/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt indhold" title="Eksklusivt indhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Tjek om hjemmesiden er sikker

Eksklusivt indholdEksklusivt indholdTjek om hjemmesiden er sikker

Med en ny og effektiv tjeneste på nettet, kan du lynhurtigt tjekke enhver hjemmeside for farer.

Læs mere

Advokater jagter danske netpirater

Advokater jagter danske netpirater

Nu øges indsatsen mod danske netpirater: 2.000 filmelskende danskere kan forvente at få et brev fra advokatfirmaet Njord i den nærmeste fremtid.

Læs mere

Nyeste

Pas på SMS fra NemID

ADVARSEL: Ny snyde-SMS vil have fat i dine koder til NemID.

Læs mere

Scan efter malware på din computer

IObit Malware Fighter sørger for løbende at holde øje med din computer og de ting, der installeres på den.

Læs mere

De vil skade din pc

Hvor mange skadelige programmer findes der i verden - milliarder, millioner eller tusindvis?

Læs mere